Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (583)

plakát

Čechovi (2019) (seriál) odpad!

Nekoukatelne ani v Brakfestove pivni atmosfere :-)

plakát

INSTINKTY Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Dil s Felixem a Dadou, Beakfest Jaromira Soukupa ve Vysocanech, 26.11.2022… totalni existencialni jizda! :-)))

plakát

Případy 1. oddělení - Loterie (2022) (epizoda) 

Vím, že je to jen naprostá shoda okolností, ale režisér Michal Blaško (samozřejmě se svými spolutvůrci) mě dnes emociálně i formálně rozšvihal hned dvakrát. Nejprve v kině jeho filmový debut Oběť, následně doháním tuto včerejší televizní epizodu. Sám o sobě silný díl, kdo navíc ještě viděl a prožil si (aspoň na obrazovce) Devadesátky, musel řvát nadšením, dojetím nebo obojím. Strašně mě těší, že stále jsou u nás mladí tvůrci (kromě něj hlavně např. Adam), kteří opakovaně dokazují, že mají nakoukáno, myslí jim to a kombinaci obojího dokážou přetavit v zážitek po všech stránkách.

plakát

Reefer Madness (1936) 

Pětihvězda samozřejmě za skvělou performance Immanuela Lubrikanta a Kafilérie Zawadské na Festivalu otrlého diváka (3.3.2022), jinak ten film sám o sobě je jak jinak než děsný :-)

plakát

Synové ocele (1988) 

Jeden z nejlepších dabingových výkonů Samanthy Bifidus na Festivalu otrlého diváka (2.3.2022)! Dva mužští dabéři také samozřejmě výborně sekundovali.

plakát

Verführung am Meer (1963) 

Nemůžu si pomoct, ale podle mého názoru ten film vznikl jedině proto, aby bylo v roce 1963 (a klidně i později) u čeho onanovat. Tu jednu hvězdičku dávám z důvodu, že tento potenciál film skutečně má. I když já osobně této příležitosti nevyužil.

plakát

Ve službách Dioru (2021) 

Takova spravna blbost na nedelni odpoledne, bavil jsem se. Umelecky to samozrejme hranici s nulou.

plakát

Charter (2020) 

Když mě důvody, které jsou ve filmu podány, naprosto nepřesvědčí o tom, že je vůbec reálné, aby matka (sic!) neměla úředně povolený přístup k dětem, a je pravděpodobné, že jí nebude přiznána péče, nemůžu pak ani uvěřit a prožít si příběh, který je na tomto čistě vykonstruovaném faktu postaven. Jakkoliv může být dobře natočený.

plakát

Pan učitel Bachmann a jeho třída (2021) 

Pridavam se k nadsenym ohlasum. Tu tridu a ucitele nesledujete, vy s ni proste zijete. Bebacek to v komentari i externi recenzi vystihla naprosto presne. Pro me osobne zatim film roku.

plakát

Řek Zorba (1964) 

Z poloviny buddy movie, z poloviny čirá spiritualita, v kombinaci obojího jako celek výborné.