Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (556)

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Tento seriál je jak umělecké dílo, bravo! Mám chuť zajet si do Itálie, dát si kávu v nějaké malé kavárně s venkovním posezením a ubytovat se ve starobylém hotelu s kamennými schody a pokoji s vysokými okny a starožitným vybavením.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Z filmu mám smíšené pocity. Pořád jsem měl dojem, že se dívám na celovečerní díl Kriminálky Anděl v hezkém sci-fi kabátu (připomínající často Blade Runnera) a s hezkou hudbou (jak z Blade Runnera 2049). Ale měl jsem přes všechno to hezké problém se do toho vžít a plně si to užít. Jakože na české poměry velmi dobré sci-fi po dlouhé době, jen tak dál, ale já si prostě musím spravit chuť Blade Runnerem.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Prohlídka (2022) (epizoda) 

Tento díl je perla těchto kuriozit (podobně jako Pitva). Po nezáživných, přeplácaných, nestrašidelných dílech přijde konečně do poslední chvíle napínaný komorní díl, který končí naprosto úchvatně, klobouk dolů.

plakát

Melodie kouzel (2022) (seriál) 

Příjemný seriál, který má své kouzlo, přijatelnou délku a tajuplného, avšak magicky sympatického kouzelníka. Jako muzikál to neberu, písní tu tolik není, avšak hudebně mě více zaujala mimopísňová hudba v tomto seriálu.

plakát

Duna (2021) 

Space opera, to mi přijde asi nejvýstižnější přirovnání. Věřím, že pozvolné, především snové, atmosférické pojetí nesedne některým lidem, ovšem já tento film miluji. A ta hudba, mimochodem dá se poslouchat i samostatně!