Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (304)

plakát

Zlatá přadlena (1975) (TV film) 

Skřetovi Rampelníkovi propůjčil svůj hlas Luděk Kopřiva. Je z podivem, že ani není uveden mezi herci, kteří se na této pohádce podíleli !

plakát

RumplCimprCampr (1997) (TV film) 

Jedna hvězda za herecké výkony Júliuse Satinského a Jiřiny Bohdalové. Jinak celkově velmi slabé, bez nápadu a napětí. Otřesné dialogy !!! Jan Werich by se asi hodně divil, jak se dá pokazit jeho pohádka.

plakát

Touha (1958) 

Filmová báseň, to je přesně výraz, který k tomuto povídkovému filmu nejvíc sedí a který tu již použil Flego. Nádherná hudba Svatopluka Havelky ! Jen poznámka pro ty, které to zajímá : V úvodních titulcích se můžete dočíst, že jako pomocní řežiséři se na tomto snímku podíleli pánové Václav Vorlíček a Jiří Hanibal a jako asistentka režie Věra Plívová (později Věra Plívová Šimková) všechno později velmi úspěšní režiséři vlastních filmů.

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

Jedna z nejkrásnějších a nejpoetičtějších pohádek vůbec. Tento film nemá slabé místo a celkový kladný dojem ještě vyzdvihuje špičkový herecký výkon Libušky Šafránkové a geniální hudba Karla Svobody ! Troufám si tvrdit, že těžko někdo v budoucnosti tento film překoná.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) odpad!

Zcela souhlasím s Patrikusem !!!

plakát

Chyťte doktora (2007) 

Jedna hvězda a to jen díky scéně s Markem Vašutem v garážích ! Jinak velmi chabý pokus o komedii.

plakát

Kam doskáče ranní ptáče (1987) 

Jeden z posledních filmů, kde triky realizoval mistr svého oboru pan Vladimír Novotný. Některé "hlášky" z tohoto filmu zlidověli např. "Musil ještě jsi málo zkusil" nebo "pane Mráz vaše žena je nemocná, musíte se oni starat".

plakát

O perlové panně (1997) 

Jednu hvězdu za hudbu, kterou zkomponoval Luboš Fišer. Ostatní složky filmu, včetně hereckých výkonů jsou mdlé, nudné a děj nemá žádný spád. Snad jen scény pánů Jiráka a Hartla pozvedávají jinak podprůměrný snímek.