Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 358)

plakát

Experti (2006) 

Ano je to stupidní, předvídatelné, nekvalitní, herecky - kromě skvělého Kryštofa Hádka - neúnosné a hlavně nesedí postsynchrony. Už je to asi po 4té co jsem si tento film pustila - shoda okolností kdy to dávali v televizi apod. no a dnes naposledy. Vlastně snad :D. Skutečně mě pobavila scéna kde Kryštof Hádek sedí ve vaně opilý a mluví tím héliovým hláskem :D.

plakát

Defendor (2009) 

Celý film bych dokázala popsat jen takto: Woodymu Harrelsonovi hráblo :D...Ovšem mě samotné to do budoucna nestačí a tak se o tom trochu rozkecám... Díky bohu(jmenovitě Peterovi Stebbingsovi), že z Defendora neudělal dalšího NUDNÉHO kick-asse(bože takovou blbinu jako byl kick-ass jsem snad nikdy neviděla) a bylo to originální už jen tím jak to pojali. Obyčejný chlápek co si obleče úplně normální hadry a koná dobro na vlastní pěst bez zbraní, ale vždycky se americky vyseká ze všeho(nutná potřeba dobrosrdečnosti, krimi prvků, záhadné potrhlé a pohledné ženštiny - Kat Dennings, a konečný doják). Totiž tenhle chlápek má něco do sebe a stojí za shlédnutí a dokonce bych byla schopna to vidět vícekrát.

plakát

Štěstí (1998) 

Nebýt příběhu toho pedofila tak se tolik nepobavím :-D teda jsou to témata co se moc neprobírají a lidé se při jejich probírání spíše tváří jakoby šlo o život.. Přitom já se u toho filmu tak neskutečně nasmála, že snad neexistuje jiné hodnocení než 5* :-D. Ani na hereckou stránku si nemůžu stěžovat...Proč takových komedií není víc??? Černý humor je mnohem lepší než tři celovečeráky Adama Sandlera :-D...Špička mezi komediemi opravdu!

plakát

Zamilovaní (2011) 

Můj milý Antone...kam jsi to sakra zase lezl? Proč se snaží lidi co neumí točit filmy tohoto rázu o nějaký zázrak? Doslova "hvězdné obsazení" do dalších rolí mě nechávalo chladnou kromě mých občasných výkřiků: "Ale proč proboha????" a pak "Ty jsi hloupá!" a na konci "Já to NECHÁPU!"...Takže asi tak.

plakát

Venušina delta (1995) odpad!

Zetko od začátku až dokonce. Výtvor, který se chce nazývat hlubokým dramatickým a lehce erotickým filmem, ale mezitím z toho nakonec vznikl paskvil plný těch nejhorších amerických herců + většina Čechů. Neskutečná kakofonie zvuků, která měla být zřejmě hudba co dokreslí děj, ale tak se bohužel nestalo - dokonce se ozvala v okamžiku kdy by to člověk nejméně čekal vlastně vůbec. Takové zklamání jsem teda od novy cinemy nečekala a nebo víte co?? - já vlastně od televize h*vna nikdy nečekám nic dobrého.

plakát

Výlet (2002) 

Příjemná a občas i vtipná a vkusně dramatická ukázka ze života jedné obyčejné české rodiny. Možná by byl i příhodný titul road movie, když urazili takovou dálku z Rakovníka na Slovensko(mimochodem díky tomuto filmu si snad začnu myslet, že jsou Slováci pěkní megeráci :-D)a v Pusinkách pouze přes dvě vesnice, ale tak tedy to asi "není" ta pravá definice road movie :-D. Popravdě jsem se dívala hlavně kvůli obsazení Kryštofa Hádka, ale to mě ani nenapadlo, že se zjeví všeho všudy na pět minut a řekne dohromady tak 5 slov. Mě docela i baví sledovat mizérie normálních rodin u kterých bych v jejich situaci pravděpodobně nebyla schopna normální reakce, ale sama se tomu u filmu zasměji. A děkuji Alici Nellis za můj již druhý příjemný filmový zážitek(Perfect Days).

plakát

Noc generálů (1967) 

Perfektní herecká přehlídka - Peter O´Toole, Phillipe Noiret, Christopher Plummer, Tom Courtenay atd...Divím se, že to vidělo tak málo lidí, protože se tento film dá velmi lehce sehnat. Škoda toho potenciálu ze začátku, který odstartoval velmi slibnou machinaci mezi pohlaváři SS komanda, ale ten konec jsem čekala také trochu ostřejší. Nicméně jímavý nápad na krimi z válečného prostředí. Nejvíce mě udolala ta stopáž, ale vem to čert.

plakát

Smrt a život Charlieho St. Clouda (2010) 

Smrt a život Charlieho St. Clouda - děkuji za spoiler v českém názvu. Abych jen nevyčítala tak musím celý ten film - jeho atmosféru, srdcervoucí hudbu, známou zápletku opakující se v tisících a tisících filmech podobně jako tady a dokonce budu nucena pochválit herce Zaca Efrona(a to jsem ho nikdy neměla moc v lásce hlavně díky HSM), protože jde poznat, že na sobě zamakal a to nejen na fyzičce :-). Pokud jste podobní snílci jako já, milujete fantasy, romantiku z které máte už zkažené zuby(karamel tekl proudem) a trochu toho dráma a "síly do života" oceníte, pak je pro vás tento film pravé ořechové a pokud ani jedno ze zmíněných nemusíte pak se na to raději ani nedívejte. Na závěr snad jen citát: "Důvěřuj svému srdci, když moře vzplane a žij láskou, ač hvězdy kráčejí pozpátku." E.E.Cummings

plakát

Odnikud někam (2010) 

Jedním slovem - nuda. Oceňuji tu pasáž kde se filmová hvězda stará o svou dceru a budují si tak po letech svůj vztah. Co mi ovšem nejde na mysl jsou tichá a nudná místa plná otázek, která na vás křičí v celém filmu a neustále v každé této scéně hledám jeden jediný smysl. Sofia Coppola mě prostě už podruhé velmi zklamala. Nevím zda-li pak má takový ten dar jako její otec, ale já se v tom zatím nedokážu najít. Neviděla jsem sice všechny její filmy - a pokud tak učiním mám silný dojem, že nebudu o nic chytřejší než nyní. Ano Sofia Coppola točí zajímavě a jinak, ale zatím to není nic pro mě.

plakát

Last Night (2010) 

Jako milovník skvělých filmů jsem se rozhodla udělat takový menší experiment, jestli se mi to dříve jen zdálo a nebo je pravda, že Keira Knightley neumí hrát. Pardon, ale ta slečna opravdu hrát neumí - desetivteřinové zírací pauzy než si vzpomene na text, všudypřítomná nepříjemnost z jejího dětského hlasu a ve spojení s Evou Mendes se mi zdálo, že se z toho filmu asi brzo pozvracím - radila bych slečně Mendes, aby ubrala trochu botoxu, protože to jde poznat. Co se týče příběhu - blá blá blá ; to znamená konverzační romantický drama s neustálou nostalgií, která přerostla jistým způsobem v oboustrannou nevěru mezi jedním manželským párem. Jednu hvězdu dostal pouze Guillaume Canet za jeho herecký výkon a sladký úsměv.