Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (845)

plakát

Dilema (2011) 

S Ronem Howardem to jde rychle z kopce. Nechápu, co tady chtěl vlastně natočit. Ona to totiž není ani komedie ani drama, oboje vůbec nefunguje.Je to nevtipné, bez emocí, bez náboje. Snad jen to herecké obsazení stojí za zmínku.

plakát

Proměna (2009) 

Ani v mých 30 letech mě nepřestane udivovat, co někdo dokáže natočit. Proměna je ten druh filmu, ve kterém vůbec nic nefunguje. Když tedy nepočítám moje salvy smíchu u scén, kdy se Sophie Marceau mění v Monicu Bellucci. Nápad to ale není špatný, zpracování je ovšem úděsné. Odpad nedávám jen kvůli odhaleným vnadám obou hereček. Ale od thrilleru s tajemstvím bych čekal něco mnohem, mnohem víc.

plakát

O myších a lidech (1992) 

Gary Sinise tady dokazuje, že je nejen dobrý herec, ale i výborný režisér. A John Malkovich? Ten už dávno nikomu nic dokazovat nemusí. Tady jen potvrzuje svou extratřídu.

plakát

Thor (2011) 

Mám rád komiksy a mám rád vikingskou mytologii. Když k tomu přidám výborného režíséra, prvotřídní herecké obsazení, povedené akční scény i trikové záběry, výsledkem je jeden z těch opravdu lepších komiksových filmů.

plakát

Rallye smrti 2 (2010) 

Pro mě je to v podstatě stejné jako jednička. Ano, je to nablblé béčko, ale je to béčko plné nadupané akce, krve a krásných trestankyň. A to se počítá.

plakát

Fighter (2010) 

Mám rád filmy o boxu. Tenhle si ale (i přes veškerou snahu sympaťáka Marka Wahlberga a krásné Amy Adams) ukradl pro sebe vynikající Christian Bale. To ale není vůbec na škodu, protože sledovat jeho herecký koncert je opravdu zážitek.

plakát

Kdysi byli bojovníky (1994) 

Tak tohle je fakt síla! Film, který Vám dokáže přivodit deprese, noční můry nebo Vám alespoň pokazí dobrou náladu. Za ten zážitek to ovšem stoprocentně stojí...

plakát

Osudové léto (2002) 

Očekával jsem prostinký příběh, úžasné záběry obřích vln a krasavice vesele poskakující na surfech. V prvních dvou věcech jsem se nemýlil.O příběhu se nemá cenu bavit, je to tisíckrát obehraná písníčka, která nemá čím překvapit. Scény surfování jsou výborně natočené a některé záběry majestátních vln jsou opravdu úchvatné. Bohužel je to to jediné, co tento film nabízí. A tím se dostávám k mému třetímu očekávání. Tak tady jsem se brutálně spletl. To, že ani jedna z hlavních hrdinek není žádná krasavice (spíše naopak), bych ještě přežil. Že jsou ale všechny tři totálně nesympatický blbky, už je fakt průser. Není asi úpně v pořádku, když jsem měl chuť všechny tři přetáhnout prknem (žehlícím, surf fakt nemám). Tohle nezachrání žádný superzáběr na superbombastickou supervlnu.

plakát

Na sever Severozápadní linkou (1959) 

Tentokrát žádní splašení opeřenci nebo psychopat vraždící v koupelně, ale poctivý "skoro" špiónský thriller s typickým Hitchcockovým smyslem pro humor a hlavně úchvatným Cary Grantem.

plakát

Lovná zvěř (2010) 

Mám rád Naomi Watts i Seana Penna, ale tohle nudné politikaření mě málem uspalo.