Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (845)

plakát

Srbský film (2010) odpad!

Totální odpad, který nemá nejmenší právo na existenci. Nevadí mi násilí a erotika ve filmech. Právě naopak! Ale nemám potřebu sledovat znásilnění čerstvě narozeného dítěte nebo to jak zfetovanej fotr przní svoje sedmiletý dítě. První scéna je ve filmu úplně zbytečná a ta druhá mohla vypadat úplně jinak, aniž by tvůrci museli tak brutálně překročit hranice. Jenže to by pak film nebyl dostatečně kontroverzní, že? Snaze šokovat je tady totiž podřízeno naprosto vše. Nestačí Vám znásilňování dětí? V pohodě, máme tady chlápka, kterej šuká ženskou s čerstvě useknutou hlavou! Pořád málo? OK, taky je tady týpek, kterej svým pérem vypíchne oko jinýmu borcovi. Ta poslední scéna mohla možná fungovat, kdyby se film nebral tak strašně vážně. Srbský (praso)film totiž postrádá jakoukoliv nadsázku nebo humor. Snaží se být temným hororem/thrillerem, který asi měl diváka přinutit k zamyšlení (i když netuším nad čím). Samozřejmě se to nedaří. Jak můžu brát vážně film, jehož hlavní hrdina je vysloužilý pornoherec s uměleckým jménem Milosh? Jediné pozitivum je, že se tvůrcům podařilo na konkurzu sehnat vcelku koukatelný ženský, který vědí jak se používá žiletka. Kdybych totiž k tomu všemu musel ještě čumět na bobry, už bych to vážně nedal. Zbytek nestojí za zmínku. Dialogy strašný, děj trapný, herci přehrávají... Tohle není dobrý ani pro nenapravitelné masturbátory, kteří pravidelně pindí honíka nad svou oblíbenou beauty vlogerkou. Je to čistý hnus, o jehož autory bych si neotřel ani botu.

plakát

Zombieland: Rána jistoty (2019) 

Krystalicky čistá zábava, která ani chvilku nenudí. Vlastně není moc důvodů, proč nedat i tu poslední hvězdičku. Ale pár jich tu přece jen je. Občas tvůrci přitlačí na pilu přece jen o malinko víc než by bylo nezbytně nutné. A i když proti Rosario Dawson nic nemám, její postava je tady naprosto zbytečná a místy dokáže docela štvát. Zbytek funguje přesně jak má a já se bavil jak už dlouho ne. I druhý Zombieland má prostě koule.

plakát

Skleněný (2019) odpad!

Během sledování tohoto bizáru jsem se cítil dost Rozpolcený. Nevěděl jsem jestli se mám smát nebo brečet. Nakonec zvítězily slzy, protože mi tahle dvouhodinovka působila doslova fyzickou bolest. Tohle by si vážně zasloužilo nálepku s varováním ministerstva zdravotnictví.... Fuj! Když si vzpomenu na ty "úžasné" dějové zvraty, tak se mi žaludek svírá ještě teď. Tohle je vážně ten nejhorší film jaký jsem viděl za posledních 5 let. Shyamalane, už se na to režírování vážně vyser! Už ses ztrapnil dost...

plakát

Divné chování (1981) 

Tohle je už i na mě moc velká amatéřina. Ta jedna hvězdička je za to, že je to nechtěně vtipný. Jinak by to byl bez pardonu odpad.

plakát

Kořist (2019) 

Béčko jako řemen s okatě CGI ještěrkama, kde samozřejmě postavy řeší svoje rodinné problémy v těch nejdebilnějších situacích (nechápu, proč tohle serou úplně všude). A i když Vás Kořist nemá čím překvapit (a ani se o to nijak nesnaží), pokud vypnete mozek, budete se až překvapivě dobře bavit. Díky střízlivé stopáži navíc tempo vydrží po celou dobu a film nezačne nudit. Upřímně je to na 3 a půl hvězdičky, ale protože mám pro tyhle zubatý mazlíky vážně slabost, dám tu půlhvězdičku navíc. See You Later, Alligator...

plakát

Amityville 1992 (1992) 

Upřímně lituju rozhodnutí zkouknout sérii Amityville. Od druhého dílu se totiž jedná o poměrně slušnou torturu. Nejdřív tvůrci tvrdí, že zlo je schované v lampě, teď zase pro změnu ve starých hodinách. Opravdové zlo je ale skryto v této sérii, která mi spolehlivě ničí již tak prořídlé mozkové buňky. Naštěstí zbývá už jen jeden film, tak to snad ve zdraví přežiju...

plakát

Ďábel v Amityville (1989) (TV film) 

Bubák z Amityville posedl starou lampu. Víc snad ani psát nemusím...

plakát

Amityville 2: Posedlost (1982) 

Už hodně dlouho jsem neviděl něco tak moc špatnýho. Tohle by měli zařadit do silvestrovského televizního programu místo každoročních rádobyvtipných estrád. Co slovo to perla, co scéna to výbuch smíchu. Naprosto děsivě špatný příběh a dialogy jsou nic proti hereckým výkonům, které jsou naprosto katastrofální. Nechápu, že zůstalo jen u jediné nominace na Zlatou malinu. Jediné důvody proč nedávám odpad! jsou hudba Lalo Schifrina a to, že jsem u toho celkem v pohodě usnul. Zbytek je opravdu velká bída.

plakát

Batman: Gotham by Gaslight (2018) 

Možná se z viktoriánského Londýna dala vytěžit o něco hutnější atmosféra, ale i tak se kombinace Bruce Wayne vs Jack Rozparovač až nečekaně povedla a po delší době je tady zase DC animák pro dospělejší publikum. Navíc se Batman: Gotham by Gaslight může pyšnit vcelku povedeným a dokonce i překvapivým závěrem.

plakát

My (2019) 

To snad ani není možný. Děj prostoduchý jak fanynka Justina Biebera, postavy, které bych nejraději sám odpravil a k tomu přímo obludně špatné herecké výkony. Jako pokus o černou komedii by to byl aspoň průměr. Černý je to sice dost, ale pan Peele tohle myslel smrtelně vážně. Z filmu doslova číší snaha být děsivý, tajemný nebo aspoň znepokojivý. Jenže v tomhle tvůrci brutálně selhávají. Takže pokud si nechcete zkurvit celej večer, tak se tomuto ultrashitu zdaleka vyhněte..