Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (310)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Krásné CGI a pro hráče zřejmě povinnost. Přesto se neubráním jistému pocitu jakési B-čkovosti a výkonu některých herců na úrovni televizní produkce. Některé postavy jsou vyloženě jen do počtu a předem na jejich výkonu jde na nich vidět, že budou mít krátkou dějovou linii (král), jiné pak strčí do kapsy s přehledem ostatní, jako třeba Lothar.

plakát

Tajna tretěj planěty (1981) 

Jako kniha dobré, jako film už horší. Navíc ruský dabing postaviček není zrovna šťastně vybraný.

plakát

Satan přichází (2016) (seriál) 

Udělat seriál k úspěšnému filmu vetšinou dopadne špatně a Damien to jen potvrzuje. Poslední 10. díl to již nevytrhne, ve zbývajících 9-ti se jen tlachá a v podstatě se nic neděje.

plakát

Akvanauti (1979) 

Pro někoho nostalgická retro vzpomínka, pro novodobého diváka spíše utrpení a trpké pousmání se nad tehdejšími představy, jak má vypadat sovětské "sci-fi". Ne, že by na tom USA byla lépe v 50-60-tých letech, ale v 70-tých už vesměs točila zajímavé filmy, na které se dá dívat i s odstupem času.

plakát

Street Fighter II (1994) 

Malé bezvýznamné + za nahou Chun-Li. Jinak cílová skupina do 15ti let, což už čtvrt století nejsem, takže proto jen 3*.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Proč sakra nevypadá celý film jako posledních 10 minut ? Zatím co 90% filmu byla celkem nuda spočívající v tipování, jestli má Goodman pravdu, nebo je úchyl, posledních 10 minut Vás přiková k židli a napne jako guma od trenek.

plakát

Deadpool (2016) 

Další z řady filmů o supa-dupa nadčlověku pro zastydlé puberťáky, které poslední roky úspěšně plní kasičky producentů. Jedinej rozdíl oproti ostatním filmům je jiné jméno a chování hlavní postavy. Jsem zvědav, kdy ta vlna nadšení opadne a diváky to přestane už bavit.