Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (62)

plakát

Dům z písku a mlhy (2003) 

Film by mohl uvadet Radek John v poradu Na vlastni oci, tahanice o dum. Celkem nezajimave tema, koncici ovsem absurdni, prehnanou tragedii... Navic chovani vsech postav mi bylo vicemene nesympaticke. I pres smrt, vrazdu, sebevrazdu... me film nijak nezasahl, mene je nekdy vice.

plakát

Crash (2004) 

Spletenec pribehu, nad kterymi se musi zamyslet snad kazdy. Film dotvari uzasna hudba a obsahuje par mimoradne emotivnich scen, kdy jsem jen zalapal po dechu...

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Evergreen, ktery mi vzdy vrati naladu. Marylin je kouzelna ale co predvadi Curtis a Lemmon je pro mne alfou i omegou komedie!

plakát

Magnolia (1999) 

Mozaika silnych pribehu v podani vynikajicich hercu. Kdyz se pribehy protnou a vsichni zacnou zpivat zazivam absolutni filmove uspokojeni.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Komedialni talent Rachel McAdams = nula, znacne ji chybi osobni kouzlo jako treba Bridget Johnsove ale film tahne hlavne Ford a Keaton, bez nich bych si film vlastne vubec nepustil. Velke plus vidim taky v tom, ze nam film neserviruje zbytecnou, otravnou lovestory ani nic pubertacky "vtipneho". Vcelku prijemna zalezitost, ktera dokonce pobavi...

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Kdyz mi tri ze ctyr hlavnich postav lezou cely film na nervy, nemuzu dat vic nez 2 *. Nastesti talent Ani Geislerove mi zprijemni i sebehloupejsi film. Prave za ni prvni * a druha * za posledni scenu filmu ( jen snad asi 3 minutky ), jinak jsem cely film koukal na nudne epizody ze zivota nezajimavych ( prastenych ) lidi.

plakát

Umělec (2011) 

Dalsi z filmu, kdy na me vetsi dojem udelal trailer nez samotny film. Sestrihany spot me vzal za srdce, film uz to nedokazal. Ustredni dvojice okouzlujici, pejsek rozkosny ale celkovy dojem ...ospaly. Ten zvuk mi proste chybel.

plakát

Wrestler (2008) 

Kdyz si odmyslim, ze to bylo o debilni zabave pro debilni publikum, zustane mi nastesti docela zajimava sonda do duse cloveka, co svuj zivot prave tehle "zabave" zasvetil. Docela depresivni snimek o tom, jak si znicit cely svuj zivot pro uplnou hovadinu.