Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

To snad ne !!! Takovej muž mi ukradl kabelku, mobil, peněženku nebo vibrátor, co já vim. Vždycky je ,,pachatel'' za rohem nebo v nejbližším parku prohlíží kořist. Debilita na entou. Koho chorá mysl TOHLETO může vyplodit ?

plakát

Úhoři mají nabito (2019) 

Úhoři MAJÍ opravdu nabito. Výborný nápad, který byl ještě výborněji zpracován. Režisérsky také výborně pojato.Prostě urna GO !

plakát

Vampir z Gorjancev (2008) 

Film jsem sice zhlédl již před časem, ale nějak jsem zapomněl okomentovat. Je velmi přesně natočen dle knihy, která mě zaujala natolik, že jsem jí jeden čas měl u sebe stále a také díky ní jsem se zdokonalil ve slovinštině. Takže k filmu.Zajímavý příběh, zasazený do reálných míst, dobří herci, strašidelná atmosféra, trocha erotična.Prostě pravý horror jak má být. A to prosím slovinský- těch moc není ! Díky za něj tvůrcům.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) odpad!

Tak jsem to protrpěl až do konce-ejhle nezklamali. Opět neskutečně stupidní slátanina a nesmyslně pobíhající ,,upíři´´s nabílenými ksichty, stejně jako v předcházejících Stmíváních,Rozedníváních,Nových měsících,Starých měsících,Rozbřescích,Záblescích atd.atd., já ani nevím.Prostě kvalita hodná tvůrců tohoto vskutku Megafilmu. Bravo,bravo a ještě jednou --- jděte s tím do hajzlu!!!

plakát

Střepy v hlavě (2008) 

Výborný film, při kterém mi běhal mráz po zádech. Ostatně ještě pár dní potom při pohledu do zrcadla. Dobrá režie, scénář -prostě celý film a obzvlášť konec .

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Viděl jsem párkrát, a mohu říci toto: jestli jsem se u jiných pořadů těchto ,,bavičů´´ alespoň třikrát zasmál, pak u tohoto jsem seděl a jen kroutil hlavou, co vlastně má TOTO jako být. Podle někoho možná humor, ale za prvé-kolik jich je a spíš je mi líto těch diváků, kteří usednou k obrazovce, očekávají legraci a pak vidí tuto Partičku.

plakát

Proroctví (2009) 

Sice je to již starší film, ale teprve nedávno jsem ho viděl poprvé.Výborný od začátku ,hlavně po ješte lepší ,mrazivě děsivý konec.Dobrá režie, dobří herci, o scénáři nemluvě. Jednoznačně plný počet.

plakát

Tohle je Sparta! (2008) odpad!

Tohle snad ne?Včera jsem se na to díval -(vydržel sem plných 20 minut), přemýšlel jsem o tom kam až může jít ,,parodie,,než se člověk poblije.Škoda, že nejdou dávat hvězdičky do mínusu.Byl by jich plný počet.

plakát

Comeback (2008) (seriál) odpad!

Neuvěřitelná smršť trapnosti a ubohosti vskutku hodné produkce Novy.

plakát

Osud jménem Kamila (1974) 

Velice zajímavý, pro mě 100%, film který má svižný děj, krimi zápletku, výborné herce.Schulhoffova režie je vždy výtečná.