Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (88)

plakát

Godfather of Harlem (2019) (seriál) 

Kmotr Harlemu je čistě jen two-man show, kdy Forest Whitaker a D'Onofrio celý seriál neuvěřitelně tahají, ale nedokážu si odpustit, že Forest někdy vypadá až moc staře. Jasně, není nejmladší, ale kurva on fakt někdy vypadá jak kdyby byl o 20 starší. Však D'Onofrio je ještě starší a tady působí jak kdyby byl zase o 20 let mladší. Zápletka s Malcomem X pro mě byla hrozná. Ačkoli herecký výkon byl perfektní, tak moje averze proti Islámu hodně převládala. Oceňuji, že z něho nedělají čistého spasitele pro negry, ale vlastně ten jeho příběh jasně ukazuje, že to byl i celkem zmrd co si vlastně i brokovnicí do břicha zasloužil. Na 4 serii se těším, udrží si ale 4*?

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Peaky Blinders dělají vše lépe než Boardwalk Empire, teď jen debilně nezakončit seriál jako tomu bylo u Boardwalku a bude vše v pořádku.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Jo.. proč ne. Bylo to fajn a to hlavně z důvodu, že jsem od toho nic nečekal také proto jsem shlédl film v českém znění a jedinou postavu kterou musím vyzvednout v tom jak strašná byla - Kaya Scodelario. Český dabing se nejenže nehodil, ale dokonce tam ani nesedl. Jinak film na odreagování s rodinkou fajn, pro ostatní v originálním znění jinak se snad ani nekoukejte. V konečném výsledku byl ale pátý díl Pirátů z Karibiku hodně fajn. 3*

plakát

Divoké historky (2014) odpad!

82%, to snad ne, hold s tímto filmem jsem asi jediný kdo jde "proti proudu", mě totiž absolutně nebavil a dokonce jsem u něj trpěl.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Potřeboval jsem seriál kde je hlavní hrdina, který zaujme, není to debil a je sympatický. No.. a hele! Mám tu Arrow, Za týden jsem shlédl dvě série a už začínám třetí ještě než se začne vysílat čtvrtá. Seriál Arrow je zábavný, akční a se superhrdinou. Sice nejsem nějaký fanoušek těch superhrdinů jako je Iron man nebo Kapitán Amerika, ale tohle mě zatraceně baví. vše má smysl, vše na sebe navazuje a po Nuckym z Boardwalk, Jaxovi ze SoA a nebo Rickovi z Walking Dead tu mám dalšího frajera, kterého obdivuji. Podle mého názoru je druhá série ještě lepší jak ta první a proto se nemůžu dočkat až pustím třetí. 5* by bylo asi moc, ale 4* si to zaslouží s přehledem. (y)

plakát

Plný dům (1987) (seriál) 

Ne. Ty malý děti tam prostě nesedí, díky nim si odnese tehle podprůměrný sitcom ode mě 2* (35%).

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Mno.. fuu.. Těžká "dvojka" a to díky Mile Kunis, jinak dost podprůměrná hovadina, koukat se na to dá, ale... 2*

plakát

Americký sniper (2014) 

No sakra, opravdu jsem se těšil a opravdu jsem se dočkal pořádné nálože akce a pokud toto opravdu Chris prošel, tak je to neuvěřitelné. No každopádně ono Navy SEALS nechodí na píseček hrát si s babovkama, tak se není ani čemu divit. Není se ani čemu divit, že Clint Eastwood by klidně mohl mít Oskara za nálož, kterou nám připravil a ještě na počest legendě. Bez pochyby 4 hvězdy!

plakát

Železná srdce (2014) 

Proč nemůžu dát ty 4*? Ani sám nevím, však na filmu bylo téměř vše dobře. Tedy asi až na málo akce...