Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Obsahy (5)

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze)

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze) (2015) (seriál)

Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) je obviněna z podvodu, který spáchala z lásky ke svému šéfovi. Svůj trest si má odsedět ve vězení Cruz del Sur, kde však vládnou pravidla zcela odlišná od běžného světa. Aby Macarena přežila, musí se místním pořádkům rychle přizpůsobit. Zároveň však bojuje za své propuštění, protože je přesvědčená o tom, že je nevinná.

Hvozd

Hvozd (2017) (seriál)

Když se jednoho dne ztratí šestnáctiletá studentka Jennifer, obrátí to malé francouzské město poblíž tajemných ardenských lesů vzhůru nohama. Tím spíš, že se všichni obyvatelé města navzájem znají, a berou proto případ osobně - a to včetně policistů, kterým pomáhá i záhadná místní učitelka Eve. V průběhu vyšetřování navíc napovrch vyplynou skutky, které měly raději zůstat utajeny a které změní jinak na první pohled idylické sousedské vztahy.

Tekutý písek

Tekutý písek (2019) (seriál)

Maja (Hanna Ardéhn) je na první pohled obyčejné děvče z dobře situované švédské rodiny, které má před sebou zářnou budoucnost a vedle sebe milujícího a bohatého přítele. Všechno se změní ve chvíli, kdy sedí na podlaze své třídy na prestižním gymnáziu s puškou v ruce a krví všude okolo. Maja je obviněna z vraždy a pohodlný život musí vyměnit za skromnou celu. A v ní začíná postupné rozkrývání děje tragické události.

Hodný holky

Hodný holky (2018) (seriál)

Trojice matek z Detroitu (Christina HendricksRetta a Mae Whitman) se rozhodne svérázně vyřešit své problémy s nedostatkem financí - vykradou místní supermarket, kde jedna z nich pracuje. Spolu s tržbami ale ukradnou i peníze, které tam pere místní gang. Tomu se krádež peněz nelíbí a chce je zpátky. Problém je, že trojice již stačila část získané sumy utratit. Aby tak mohly peníze vrátit, musí začít s gangem spolupracovat.

You Are Wanted

You Are Wanted (2017) (seriál)

Lukas Franke (Matthias Schweighöfer) se stane obětí hackerského útoku. Jsou mu ukradena všechna osobní data a sám Franke je obviněn z účasti na terorismu. S přibývajícími důkazy mu přestávají věřit spolupracovníci, přátelé i jeho rodina. Franke se proto vlastním pátráním snaží zjistit, kdo (a proč) za odcizením jeho identity stojí, aby mohl očistit své jméno a získat zpět důvěru své manželky.

Reklama