Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Tohle je rozporuplný film.. jedním slovem "syrová filmařina", alespoň to mě napadalo hned po jeho shlédnutí. Celý ten příběh mi trošku kazila všude tolik zmiňovaná scéna s medvědem, kdy jde bohužel dost vidět, že je medvěd digitální, nehledě na to, že kdyby ten medvěd ucítil Leonardovu krev, nejspíš by Leo nenašel svoje končetiny pohromadě.. minimálně končetiny. Jinak samozřejmě co se příběhu a hloubky myšlenky týče, je tento film ve své podstatě jedinečný. Mě se líbil. :)

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Nedávám pět hvězdiček proto, že by se dílu nedalo něco maličko vytknout, ale proto, že se mi díl opravdu velice líbil a myslím si, že je to velmi dobré ukončení celého příběhu. U scény (SPOILER), když Katniss ke konci chytne záchvat úzkosti a háže věcma po koucorovi Prim a snaží se ho vyhnat pryč, mi naskočila husí kůže. Ten pocit bezmoci a bolesti ze ztráty rodiny byl cítit všude kolem mě. Navazující scéna kdy kocoura tiskne k sobě a brečí pro svou mrtvou sestru je ještě dojemnější. Kašlete na recenze, podívejte se na poslední díl hunger games a zkuste mi vymluvit, že Jennifer Lawrence neni paní herečka.

plakát

Požírač kostí (2007) (TV film) odpad!

Takovou kravinu jsem fakt dlouho neviděla... Laciné triky, které jsou podle mě na rok 2007 až příliš laciné. Příšera, která je vlastně je srandovní velkou kostrou se světélkujícími oči nebudí hrůzu, ale spíš otrávenost. Nikdy víc.Hrdinská hudba, která zazní v momentě, kdy si muž zákona tváře pomaluje bojovými barvami svých indiánských předků... je tak trošku na hlavu. Kdyby za názvem filmu bylo slovo "parodie", tak bych to snesla mnohem víc..

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Už mě serou ty rádoby chytré komentáře o tom, jaký je režisér kretén. Pryč s předsudky, tenhle film je nabitý akcí. Má všechno, co má film mít. Přestaňte hodnotit filmy podle druhých, tenhle film si 46% rozhodně nezaslouží.

plakát

Iron Sky (2012) 

Nebýt toho černocha, který se stal na většinu filmu loupajícím se bělochem, nedala bych filmu ani ty dvě hvězdičky.. :-)

plakát

Splice (2009) 

Neuvěřitelný a rozporuplný film plný úchylek. Pocity se měnily rychle jako při ... no, doplňte si dle libosti. Krása, fantazie, smutek, strach.. V jednom momentě řvete "zabte to" a v druhém "nééé nezabíjej to". Nevím, zda ten film má na moje hodnocení, ale jako plus k tomu beru i fakt, že mi tohle dílo nepřipomínalo žádné jiné (když pominu fakt, že 4 prsty jsem viděla u Avatara xD ) Nádherné stvoření... ale jen do jisté doby. :)

plakát

Ďábel v těle (2012) 

Přemýšlela jsem, zda sem vůbec psát názor, ale musím. Pro mnoho lidí už je tato tématika natolik odkoukaná, že neuznají, že by mohlo být něco dobré. Ano, je to film, ve kterém nenajdete nic nového ohledně tématu, ale mám-li posuzovat film jako takový a ne to, že v něm není nic nového ke zjištění - jsem nadšená. Nebyla tam chvilka, kdy bych odtrhnula oči od plátna. Boj s démony uvnitř byl opravdu skvěle zahrán a už jen ten řev mi kroutil vnitřnostmi. Atmosféře přispěl i fakt, že se film odehrává jako jakýsi dokument a je natočený rozřesenou kamerou z polovina ve tmě. To mu ale přidává. Srovnávat film s Paranormal aktivity mi přijde nefér. Možná, že bych mohla hvězdičku ubrat, ale neudělám to právě z toho důvodu, z jakého jsem šla z kina jako v transu.

plakát

Smrtící temnota (2005) 

Ano, je to odpad. Já tomu filmu ale musím dát hvězdičku! Není to za absolutně mizerné dialogy, ale za závěr filmu, u kterého jsem se málem po****** smíchy. Jediné, co se dá brát ve filmu jako plus je hudba, která se mi vcelku dost líbila. Naopak kdyby se vzdali trapného konce a skončilo by to zatažením obětí zpět do jeskyně.. mohl by film mít tu hvězdičku právem. Takhle je to jen díky mému pobavení.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Červená karulka je pohádka a tento film jí prezentuje přesně tak, jak by měla být prezentována. Není to žádný trhák, ale je to příjemný a pěkný film jak pro náctileté, tak pro dospělé.