Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Dlouho jsem tomuto seriálu odolával kvůli názvu a odporu k drogám a ejhle první díl začíná záběrem na karavanovou varnu, vypnul jsem to, protože drogy ne-hnus, čau. Dal jsem si rok pauzu a znova to zkusil, v půlce opět vypnul, o půl roku později jsem si řekl. že seriál o vaření drog nemůže mít takové kladné hodnocení a chtěl se přesvědčit co na tom každej má. Zvládnul jsem to, první díl jsem zvládnul a pak jsem se už jen vezl....Tohle není seriál pouze o vaření perníku, je to velodrama, je to kua srandovní občas, je to akční a cool, je to emočně strhující.....Tohle je seriál s velkým S, herecké výkony na top úrovni, přeměna Waltera z joudy na hovado je tu vystiženo fakt dokonale, nemusí se o tom ani v seriálu mluvit, jen se na to koukat... Všechno na tomto seriálu je úžasný, kamera, soundtrack, herci, prostředí...Ze všech dílů mě nudil jeden jediný a při druhém sledování jsem jej už skipnul, ale to se dá tomuto masterpiecu odpustit. Víc takových seriálů.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

To je mi svět, povinnost pro všechny fanoušky fantasy, k tomuto asi bylo vše řečeno a každý tento skvost zná...Poslední série nejhorší, ale za mě nebyla tak katastrofální, protože mám rád drama. Martin vytvořil nový legendární svět, který v hlavách nerdů zůstane ještě delší dobu.

Yellowstone

Yellowstone (2018)

Zkusil jsem a nic od toho nečekal, mám rád přírodu, vůni ranní rosy a lesa a podle obrázků to vypadalo zajímavě. Costner je výborný, šéfuje tam tomu a sedne mu to, má povedené děti, už ze začátku jde vidět že jsou to spratci, ještě aby ne s takovým majetkem co? Kevin jim to ale nedá za nic, musí se činit a makat v jeho prospěch. Kelly Reilly je fakt ostrá a zahrála to skvěle, je to typ ženský, která každého chlapa zničí, až na jednoho-ale toho má ráda, asi? Na seriálu se mi ještě líbí banda cowboyů co chrápe na ubikacích-správní řízci, soundtrack stylizovaný do prostředí, drama momenty a Costnerovo rozjímání se nad fotkami s whisky v ruce, občas řekne moudra s kterými se ztotožňuji. Tohle se povedlo, řekl bych že to je to nejlepší v čem jsem Costnera viděl a začínám být jeho fandou. Texaskej přízvuk je nejvíc a být kovbojem by nemuselo být tak špatný. Momentálně jeden z nejoblíbenějších seriálů, uvidíme co bude dál. PS: po shlédnutí všech dostupných dílů zvyšuji na 5 hvězd, seriál mi utknul v paměti a po delší pauze můžu říci,že byl pro mě zásadním počinem.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Ztraceni jsou pro mě takovou osobní věcí. Seriál představí spoustu postav, které se od sebe liší, ale všechny jsou si svým způsobem velmi podobné. Měl jsem občas problém s tím, komu fandím. Jack je vůdce, nicméně Lockovi teorie a názory se občas dobře poslouchají, no kdo by neměl rád tajemno? Jacka musí mít rád každý, kdo chodil do skautů nebo měl alespoň někdy potřebu pomáhat jiným, Locka pak každý, kdo má rád záhady a nevěří zavedeným principům vědy. Seriál se točí ohledně záhad na ostrově, na kterém posádka letadla v prvním díle ztroskotá,na všechny otázky odpověď nedostanete, ale konec Vás určitě dostane do kolen a slzám se možná neubráníte. Každý si najde oblíbenou postavu, které je věnován velký obsah v podobě flashbacků, rozhovorů atd. Nejvíce mi zůstali v paměti postavy Jacka-jako ochránce a vůdce, Locka - jako fanatika a člověka, který věří v osud, Claire- jako nejkrásnější bytosti, kterou jsem kdy na kameře viděl, Bena- jehož nevyzpytatelnost do dnes nemohu vstřebat. Seriál vás bude bavit a budete ho chtít do koukat, i když to bude vypadat, že dialogy chvílemi nudí, vyčkejte, informace z nich se budou hodit. Seriál připomíná základní principy života, jako takového a alespoň mně dal pár rad do života. Dávám 4 hvězdy, protože konec seriálu byl poněkud natahován a nedostal jsem odpověď na vše, co bylo potřeba.

Antologie Beatles

Antologie Beatles (1995)

Paráda...Legendy jako Beatles si takový obsáhlý dokument zaslouží.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Každej díl zábava, nikdy jsem u tohoto seriálu nezažil nudu...:)