Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (103)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Tak moc milý návrat do kouzelnického světa až se místy tají dech a plesá srdce. Příslibem skvělé podívané se pro mě stal hned nazačátku hrabák, který Scamandrovi zdrhnul z kufru a začal syslit všechno, co se třpytí :) A co teprve, když Scamander otevřel kufr a ukázal svému příteli nečarovi všechno, co v něm schovává. Propracovaná barevná nádhera! Samým dojetím mi skoro ukápla slza. K Vánocům si teda od včerejška přeju svého vlastního Větvíka* Té temnější stránce příběhu se budu věnovat až příště. Herecké obsazení mi sedlo skvěle až na bystrozorku, která mi přišla tak unylá, že si nepamatuju ani její jméno. PS: Opravdu nikomu nevrtá hlavou ta fotka Scamandrovi spolužačky z mládí z klanu Lestrangerových?

plakát

Doktor Strange (2016) 

Parádní podívaná :) Marvelácký filmy obyčejně dost můžu a u Dr. Strange se připadala ještě magie, což taky moje oblíbené téma. Bylo to akční, bylo to pěkný a zajímavý na koukání a ještě u toho byla sranda (třeba s levitujícím pláštěm :)

plakát

Švýcarák (2016) 

Maynardův filmový výběr poslední dobou nějak upadá.. Přiznávám se bez mučení, že patřím k těm, co nevydrželi do konce.. Pocit, který ve mě evokoval tento film, byl stejně neuvěřitelný, jako moje první návštěva v Beranovi aneb "to si ze mě děláš p*del?!" .. btw koukám, že je to můj stý komentář.. k další stovce se dostanu zase za několik let, jak se tak znám.. a zrovna takovej prdlej film, a to doslova :P

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Sebevražedný oddíl ve mně evokuje parodii na Avengers. A to myslím naprosto vážně. O tu jednu hvězdičku se může podělit pecková hudba a šílená Margot Robbie.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Super jízda od začátku do konce, navíc doprovázená skvělým soundtrackem :) Kéž každá ženská, která se ocitne ve třiačtyřiceti sama, dopadne takhle úžasňákově! Málokdy se poštěstí, aby byl třetí "díl" ze série tím nejpovedenějším, obvlášť pak, když je natočený po letech. Ale tady se to povedlo náramně, aspoň tedy za mě. Jakoukoliv scénu si vybavím, musím se řehnit. Tohle je přesně ten film, na který budu koukat vždycky, když mi bude blbě..

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Pěkná pohádka :) Příběh Mauglího jsem si díky Knize džunglí ráda připomněla. Zvířátka byla super! Především malý vlčata a medvěd Balů. Toho bych chtěla domůůů! Mít doma takovýho chlupáče, ani topení by pak nebylo potřeba! Mauglí byl odvážnej prcek, se kterým se člověk ani chvilku nenudil.

plakát

U moře (2015) 

Dlouho jsem neviděla nic tak unaveného, ospalého a depresivního. Pokud má člověk sám depku, možná se do filmu položí a najde v něm i trochu zalíbení, nevím. Smutný příběh manželského páru, kde dva lidé žijí už jen tak nějak vedle sebe. Rolandova láska a touhla po Vanesse je obrovská a přesvědčivá, to se musí nechat. Angelina je až strašidelně vyhublá a zralá na psychiatra. V souvislosti s rozchodem Brada a Angeliny by se teď skoro mohlo zdát, že to, co se dělo ve filmu, nebyly bohužel jen důvěryhodně odehrané role. Tak energicky to začalo ve filmu Pan a paní Smithovi a takhle smutně a depresivně to končí U moře..

plakát

Teorie tygra (2016) 

Některé věci byly teda dosti přitažené za vlasy. Opravdu se raději nechám zavřít na psychiatrii než abych opustil svoji manželku? To snad ne :) Několik trefných věcí jsem ale ve filmu našla. Něco mě i pobavilo, ale bohužel jen tak zlehka. Možná byla moje očekávání a nadšení kolegyň z práce trochu přemrštěné, a proto následovalo spíš mírné zklamání. Jinak Bartoška je teda štramák, Moneta udělala dobře, že si ho jako veterináře půjčila pro svoji reklamu :)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Po delší době zase taková pěkná fantasy "pohádka". Škoda, že zabili toho sympatickýho Orka, ten se mohl stát s přehledem oblíbenou postavou celé dlouhé ságy - kdo ví, kolik pokračování mají tvůrci v plánu?! Nejspíš dost ;) Tak snad udrží laťku na úrovni prvního dílu, protože musm říct, že mě to celkem bavilo! Vlastně jsem tak trochu čekala, kdy na mě z potemnělého keře v Širáku vyskočí nějaká příšera. Takže za mě dobrý.