Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (137)

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Čtvrtá hvězda za posledni dil. Poslední dvě, tři rady už za moc nestály. Posledních pár dílů bylo ale povedených a happy end na konci a prekvapive odhalení vysloužil serialu o hvězdu navíc.

plakát

Milada (2017) 

Byla jsem zvědavá a bohužel jsem zklamaná. Film nema hloubku, alespoň první polovina je jeden velky zmatek a kdo nemá alespoň nějaký background, z filmu nemůže nic pochopit. Škoda.

plakát

Ledové království II (2019) 

Druhý díl Frozen je více uzpívaný, ale oproti jedničce žádná písnička nezaujme víc. Příběh je slabší, v první polovině opravdu citelně. Druhá půlka je však docela napínavá a dojemná, takže celkový dojem z filmu je fajn. Český dabing nutné zlo kvůli malým sourozencům, ale příběhu by to stejně nepomohlo. Podruhé už bych to asi vidět nepotřebovala.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Úplně nevím jak hodnotit film z žánru, který nemám ráda, ale to, že jsem se místy dost bála (dobrá hudba, lekačky apod.) je pro horor asi dostačující. Obecně když už musím horor, tak spíš duchařinu než krvák a tento je takový typický příklad z první kategorie. Příběh není nijak závratný, ale husí kůži jsem měla několikrát, takže za mě v pořádku.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nebylo to zlé, ale podruhé bych to už asi vidět nemusela. Pěkný happy end, spousta zbytečného protahování, obzvlášť na tom konci. Chvílemi jsem se trochu nudila.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Milý film, ktery nevyzaduje nijake vetsi intelektualni výkony, konec filmu je jasny po par minutách. Ale i presto se clovek zasmeje a to docela dost, a odchazi z kina spokojeny.

plakát

Zmizelá (2014) 

To je pořádný psycho!

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Takhle jsem se hodne dlouho nezasmala!! Skvělé!

Ovládací panel
1 bod