Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Šofér (2014) 

Skvělej výkon Patricka Wilsona, začínám ho mít čím dál tím víc. Hrozně se mi líbí jak umí hrát, jak přehrává a přitom to je tak reálný a k tomu si umí udělat sám ze sebe hroznou prdel, několikrát ve filmu zazní, že by byl strašnej herec, že je vlastně dobře, že jen řídí limuzíny, fakt mě to bavilo, příběh je takovej klasickej ulítlej, ubíhá to strašně rychle, nestihl jsem se začít nudit. Vypnout mozek a užít si skvělou divnou komedii s úžasným obsazením, to je nejlepší plán! Určitě na tenhle film kouknu ještě několikrát, tedy dokud nevyjde Home Sweet Hell, to vypadá ještě víc dokonale, tak uvidíme. 80%

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Po prvních dílech jsem měl pocit, že by se to mohlo ještě posrat, ale nestalo se a já viděl vážně naprosto dokonalý seriál, úplně jiný zážitek než u jiných seriálů, je to něco dokonalýho, nepopsatelnýho. Jestli to ještě někdo neviděl, tak to hned napravte, neskutečně jsem si oblíbil obě postavy, postupem času jsem oba podezříval z vražd, prostě je to celé zamotané a musí se u toho myslet, koukat na maličkosti a několikrát si projíždět scény, protože tam se objevuje tolik symbolismu, jako v žádném jiném seriálu. Naprosto jsem si zamiloval Rusta, i když Matthewa fakt nemusím, tak tohle je jeho životní role a Rust je dokonalá postava, jeho teorie a hlášky jsou úžasné, miluju první sérii True Detective, nikdy jsem nic podobnýho neviděl, doufám, že druhá série bude stejně dokonalá jako ta první.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

To se nedá dokoukat! Zkoušel jsem to 4 krát, třikrát jsem usnul a po čtvrtý jsem byl odhodlanej to dokoukat, ale když jsem zjistil, že znovu usínám a jsem teprve v polovině filmu, tak jsem to vzdal, snad ještě horší než ostatní díly, což už je co říct. Jediný plus je asi obsazení, který je lepší než v předchozích dílech. Mark není tak hroznej jako Shia a Nicolu mám rád hlavně díky Bates Motel, moje oblíbená bloncka, kvůli ní jsem to chtěl dokoukat, bohužel, nepovedlo se. Nebudu hodnotit, ale věřím, že přes 2 hvězdy by se Transformeři nedostali ani kdyby mi za sledování platili, nechápu, jak může mít tenhle film pořád takový trždy, když jde v těch filmech o hovno, jen ta grafika je hezká, to je tak všechno, Michael Bay je fakt magor, kterej trollí celej svět a prochází mu to.

plakát

Vejška (2014) 

Hrozný zklamání, na to jsem čekal přes půl roku? Na legendární pokračování Gymplu? Možná jsem od toho čekal moc, ale příjde mi to hrozně podprůměrný, už to není ani komedie, vůbec mě to nebavilo, nudilo mě to a nezasmál jsem se ani jednou, ani nevím proč dávám 2*, asi ze soucitu, nechápu jak se někomu může líbit Vejška víc než Gympl, tváří se to jako vyspělejší verze, ale přitom je to ještě větší píčovina, která neumí ani pobavit, škoda.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Enšpígl to vystihl úplně přesně. Na předpremiéře všichni tleskáte, dokonce i během scény a pak to tu zkritizujete, fakt šašci tady. neříkám, že to bylo něco extra, ale svůj úkol to splnilo, já se bavil. Budu se opakovat, prostě platí to stejný jako u Sousedů Setha Rogena a dalších takových komedií. Tohle je dělaný pro prdel a je jasný, že tam pár trapných scén bude, ale na druhou stranu se to vyrovnává těmi skvělými hláškami a úžasnými charaktery. Narážky na filmy jsou dokonalý a několik scén si budu pamatovat ještě dlouho, například sfetovanýho MacFarlanena a celou scénu s Indiány. Škoda té romantiky, ale většinou na to navazoval hned nějaký vtip, plus na projekci kýchnutí slečny, které pobavilo taky všechny... Škoda jak to tu hodnotí všichni špatně, přitom se na projekci smáli jak dementi, hold takhle finguje CSFD, přetvářka, protože lidi jsou přeci moc inteligentní na to, aby se jim líbila takováhle "primitivní" komedie.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Tak takhle by měl vypadat dokonalej komiksovej film! Úplně jsem si nové X-meny zamiloval a mrzelo mě, že skončili, klidně bych si další půlhodinku dal. 132 minut vypadá jako hodně, ale uteče to strašně rychle, hlavně díky tomu, že příběh je tak nabitý, že se nemáte šanci nudit. Herecké obsazení nemohlo bejt lepší, vybrali to nejlepší, co můžeme na filmových plátnech vidět. Michael Fassbender je úžasnej herec, ale nechápu, že je vyzdvihován nejvíce on, pro mě nejlepší výkon předvedl jasně James McAvoy, který dokáže zahrát opravdu všechno a po sviňákovi je tohle jeho nejpovedenější role. Další dokonalá věc je to prolínání dvou časů, v budoucnosti je dokonalá parta, která utíká před stroji, jejich souboje jsou úžasné, hlavně hra s portály mě bavila. A v minulosti jsou skvělý prostě všichni. Nenapadá mě nic, co by mě na filmu nebavilo, byla to dokonalá podívaná, jen škoda, že Quicksilver nedostal více prostoru, ale jeho scéna je to nejlepší, co jsem ve filmu viděl. Já prostě nemůžu jinak než za 5*, už se těším na další díl. Jo a počkejte si na potitulkovou scénu.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Pro mě je tohle hodnocení (89%) dost nadhodnocené, ano pořád to je brutální nářez a pořád je tam nádherná choreografie a úžasná kamera, ale těch 150 minut je kurevsky hodně a film si neudrží tu úžasnou atmosféru, není to tak, že by to šlo postupně do sraček, ale jsou tam části, které jsou příšerně nudné, není jich moc, ale jsou tam a u jedné z nich jsem usnul. Ano usnul jsem u Raid 2, tohle by se mi u jedničky nikdy nemohlo stát. Je to škoda, příběh je skvělý na to, že jde o film, na který kouká většina lidí jen kvůli soubojům, herci jsou taky fajn a ta choreografie bojů je vážně dokonalá. Miluju Raid z jednoho důvodu, a to je krev ve scénách, není jí moc (jak kdy) a působí to realisticky, nebojí se toho a to se cení. Některé scénky jsou zase chuťovky, jako v jedničce. Pořád to je velký nadprůměr, jen podle mě Raid 2 nedosahuje kvalit jedničky. 80%

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Velký zklamání, sice jsem na to šel jen z nostalgie a kvůli tomu, že to bylo zadarmo, ale čekal jsem akční jízdu plnou vtipu, prostě jako byl seriál, bohužel jsem dostal Megan, která už není ani tak hezká a pořád neumí moc hrát a pár zmutovanejch obřích želv, který byli méně vtipný než jsem čekal, je to škoda, ale abych jen neremcal, tak to uteklo vážně rychle a moc jsem se nenudil, začáteční proslov je zajímaví a skvělý, ale pak to začalo nudit a já začal zívat, pak se konečně objevili želvy a začala alespoň na chvíli akční jízda, která mě hrozně bavila, jenže pak je tu konec a retardovanej proslov, málem jsem se z toho přeslazenýho konce poblil, plus všechno dopadlo přesně tak, jak jsem čekal, a celej konec je hrozně nepovedenej... Mám chuť dát jen 2* a asi to i udělám, protože tohle mě vážně zklamalo, čekal jsem o hodně víc, ještě že před kinem u Billy byl tancující bezďák, ten mě zabavil víc.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Všichni tu říkají, že hlavní hrdina je nevýraznej, ale třeba to bylo naschvál, třeba měli vypadat Atheňané jako největší buzny, aby vynikli Sparťané, teda alespoň tohle mi příjde jako jedinej důvod, proč obsadili do hlavní role takovýho šaška.. Další nelogická věc je použití grafické krve, která je odporná, ve Spartakovi mi vůbec nevadí, ale tady se to prostě nehodilo, vypadalo to debilně, no ale abych nebuzeroval, tak musím pochválit Evu Green, která je prostě božská, pro mě je tohle hlavní postava celého filmu. Eva si svojí postavu strašně užila a dala do toho všechno, jen kvůli ní dávám 3*, protože jinak mě to dost nasralo. Je fajn že to rychle utíká a pořád se tam něco děje, žádný zbytečný kecy, prostě se jde hned na věc, asi jediné výhody. Bohužel od začátku víte jak to skončí, což je taky dost na hovno, ale tak neudělám nic no. 60%

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První díly byli ještě koukatelný hlavně díky akci a zajímavým příběhům, ale jsem u 6. dílu a prostě mě to nebaví. Hromada blbejch herců, který fakt neuměj hrát a došla i ta pořádná akce. 90% příběhu se nudíte, pak tam někdo pronese nějakej džouk a vystřídá se tam pár superhyper debilních nereálných věcí, ze kterých jsou všichni udělaný. Nevím jestli tomu dám ještě šanci, protože zatím je to vážně jedno velký zklamání.