Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Zvrácená sestrička (2013) 

1 800 hodnocení a já kouknu zrovna na tokovou blbost. Začnu plusy, který tu jsou tři. První je Katrina Bowden, která sice neumí tak skvěle hrát, ale je krásná a v tomhle filmu byla jediná, na kterou se dalo koukat. Druhý plus je to, že film nenudí, krátká stopáž uteče rychle a nakonec třetí plus je konečná řežba. Ono pár brutálních efektů je hezkých, ale to nestačí. I když tu byli pozitiva, tak je pro mě ten film strašně zbytečnej, Nic novýho nevymyslel a celý je to strašně béčkový. Paz de blabla je nechutná, odporná "herečka" která by snad nemohla hrát ani v pornu, obsadili snad tu nejhnusnější a nejhůř hrající herečku, kterou našli, pro ní by měli být filmy od Asylumu vrchol slávy. Celý film mě tam srala, jak její mluva, tak její ksicht a prostě všechno. Docela jsem se na film těšil, nečekal jsem nic božího, ale alespoň na ten průměr se to mohlo vyšplhat, bohužel to celé shazuje Paz. 50%

plakát

Cvoci v akci (2007) (pořad) odpad!

Jak jsem tomu mohl dát 2*? Když se zpětně ohlížím, tak to byla ta největší sračka, kterou jsem kdy na prima cool viděl, ještě že to moc dlouho nevydrželo. Strašně nepříjemný "herci" a debilní kecy, prostě hnus.

plakát

Děti (2008) 

Úžasnej horor s malými vraždícími dětmi. Silně nereálná zápletka, ale komu to vadí, když tam děcka řežou dospělý? Má to dokonce dobrou atmosféru a je to celé dobře vymyšlené, nečekaně se mi to dost líbilo a dokonce si pamatuju i nějaké scény, a to jsem film viděl před sto lety. Už jen to je ukázka kvality.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Úžasná psychologická hra, kde netušíte, kdo je hodnej a kdo zlej, kdo co hraje a jak se to všechno vyvine. Film mě bavil od začátku do konce, je sranda myslet si, že víte kdo je kdo a chvíli na to čumíte jak debil, protože jste se totálně spletl a to se stane za film asi 4 krát, možná víckrát. Film se zdá hrozně zmatenej, ale všechno do sebe nádherně zapadá a nakonec z toho vypadne něco úžasného. Rooney Mara hrála naprosto úžasně a nejspíš kouknu na víc jejich filmů, jedna z mála hereček, která má takové přirozené kouzlo a uvěříte jí všechno co její postava řekne. Jediná chyba byla obsazení Catherine, která se mi do filmu vůbec nehodila. Dalo by se na její roli sehnat milion lepších hereček, které by zahráli líp její postavu. Je to škoda, jinak bych šel na 5*, ale i tak, rozhodně stojí za shlédnutí. 85%

plakát

Vejdi do prázdna (2009) 

Strašně těžce stravitelný film, já věděl, proč jsem se mu tak dlouho vyhýbal. Vůbec se nedivím lidem, co tomu dali odpad nebo film zkritizovali, tohle ani nemá být film pro všechny, dá se říct, že je to takovej fetyšistickej film plnej světýlek a halucinací, a mě se to líbilo. Má to tak úžasnej vizuál, že mě to pohltilo a já jen čuměl skoro tři hodiny na totální výplach mozku. I když mě ze začátku strašně sralo mrkání Oskara, tak musím přiznat, že to bylo naprosto úžasně vymyšlené a dotažené do detailů. Tenhle film budu ještě dlouho vstřebávat a obdivuju všechny, kdo na film koukli víckrát než jednou, já bych to znova asi nedal. Jo a skoro bych zapomněl na úvodní titulky, který jsou prostě boží! 85% ( má to nudnější části, jinak bych šel na 5*)

plakát

Sex nebo život! (2012) 

Lidi jdou klasicky na 1* a přitom si to tenhle film vůbec nezaslouží. On si přímo říká o ten odpad, když se kouknete na příběh a český název tomu moc nepomáhá. Já musím říct, že jsem se dost bavil. Vtipné momenty nastaly a trapností tam bylo minimum, až jsem se tomu sám divil. K tomu se přidali slibný herci, který tuhle komedii ještě povýšili. Mluvím hlavně o Jessice Szohr (Piraňa 3D) a Lukovi Pasqualino (Skins... chudák, to moc daleko nedopracoval, přitom potenciál má) Jessica byla zatraceně sexy a Luke hrál strašnýho kreténa, ale oba to hráli skvěle. Konec už vypadal na klasický love story, ale pak se něco stalo a poslední scéna to totálně zabila :D Silné 3* Možná tomu časem přihodím tu 4*, fakt to není taková kravina.

plakát

Uvězněni v čase (2007) 

Tak tohle mě zklamalo. Strašná nuda od začátku do konce, možná to je i tím, že jsem před tím vidět Triangle, který je o hodně líp natočen, zahrán a ukončen, prostě všechno je lepší. Karra by se hodil spíš do nějaké komedie, ale né do hororu, zahrál to úplně strašně, ale to nebylo to nejhorší. Ten film je prostě totálně nesmyslnej, hlavní hrdina dělá naprostý píčoviny a prvních 60 minut je prostě jeden velkej nesmysl. Pak se to snaží dohnat koncem, který není tak špatný, ale rozhodně film nevytáhne nahoru. Takže nakonec jsem viděl jen film s dobrým nápadem, ale špatným provedením. Jestli chcete vidět film s časovými linkami, který je promakaný do posledního detailu, tak si pusťte Triangle, né Timecrimes. Dal bych 2*, ale tahle blbost má víc procent než Triangle a to je strašně nefér.

plakát

Bratři (2009) 

Celej den přemýšlím jak tenhle úžasný film okomentovat, tohle se prostě musí vidět. Nebudu řikat, že Jake a Natalie hráli božsky, protože to je klasika a už je to takový trapný je zmiňovat v každém filmu. Všechno bylo skvělý, ale je tu jedna věc, která mě překvapila nejvíc, a to byl výkon Tobeyho Maguire. Nikdy bych ho netypoval na tak vážnou a drsnou postavu, jako je Sam. Konečně ukázal co v něm je, ve spider manovi to moc vidět nešlo. Ze začátku otcův miláček a voják a ke konci se to trochu zvrhne.Umí zahrát jak psychouše, tak normálního klasickýho manžela od rodiny, hrozně u mě stoupl. Další věc je příběh, který je dokonalí od začátku do konce. Jde tu vidět co člověk udělá aby přežil a jak někoho taková situace sežere za živa. Celý film jsem nevěděl co se stane za 5 min a jak bude děj probíhat dál, strašně jsem si ten film užil a zaslouží s 5*.

plakát

Riding Shotgun (2013) 

Skvělej, vtipnej animák, s hromadou úžasných situací. Hlavně začáteční hledání kulky a přestřelka na konci jsou skvělý nereálný situace. Dost pobavilo 85%

plakát

The Human Race (2013) 

Co jsem to zase viděl? Takovej ten film, který má být horor, ale je to komedie s hromadou krve. Vybuchující hlavy byli hezký, ale mohli to občas trochu pozměnit. Když se hodinu a půl koukáte na lidi o kterých nevíte nic a je vám úplně jedno co se s nimi stane, tak vás to po chvíli přestane bavit. Natočený to je strašně a herci jsou taky na hovno a přesto to není odpadový film, některé hlášky jsou fakt vydařený a ke konci to začne být zajímavý, hlavně hádka hluchých nebo poskakování po trávě na konci filmu bylo podařené. Takže jedna hvězda za vtipné momenty (i když nebyli úmyslné) a druhá za tu hromadu krve, kterou vážně nešetřili. Jinak konec nepotěší, ale ani neurazí.50%