Reklama

Reklama

The Human Race

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom? (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Začátek je celkem slušně našlapaný, objeví se i rozšířené vyprávění několika postav, které jsou nakonec vrhnuti do závodu o život. Bohužel během toho vyprávění, čas i lidé odpadají jako mouchy a film ztrácí na své původní intenzitě! To mu hodně škodí! Nevím přesně, čím chtěl autor tohoto "zajímavého" projektu zaujmout, ale ke konci už to je jen ztráta času! Sice ve finále se ještě snaží minimálně o jeden slušný zvrat, ale to už dávno film nefunguje! 30% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Holt tohle se moc nepovedlo. Human race trpí velmi nízkým rozpočtem a look filmu je jako z 90. let. Naštěstí se při filmu člověk příliš nenudí, neustále se něco děje, ale je to dost neuspokojivé a nepotěší ani gore, které je špatně zpracované a raději bych byl, kdybych ho neviděl. Závěrečná pointa však má něco do sebe, ale stále mám spousta nezodpověděných otázek. 40% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten nízký rozpočet byl vidět víc než dost, ale jinak to byla nadprůměrná zábava. Těch naháněček na téma "vyhraj závod, nebo zemři." jsme tu sice už pár měli a ta poslední, Hunger Games, trhá návštěvnické rekordy, ale žádná z těch dosavadních nebyla taková, jako tahle. Zatímco ostatní "závodnické" filmy vždy disponují skupinou "sportovců", kteří mají něco společného, tady tomu tak není. Prostě parta 80ti lidí od kněze přes čínské děti až po zmrzačeného válečného veterána bojuje o život ve hře plné vražedných pravidel. A samozřejmě se tu ukazuje různorodost lidských charakterů, které mají společné snad jen to, že ve svém jádru jsme všichni egoistické svině. Kdo a proč tohle všechno dělá divák celkem snadno uhádne, ale ten závěr mě prostě potěšil a byl bych rád jak za remake, tak za sequel. Jenže to se spíš dočkáme 150té verze strašidelného domu, či Ridleyho variace na Vetřelce. Pro mě je každopádně Human Race příjemné překvapení. 75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka,která mě totálně odrovnala a já ještě pár minut po konci filmu nechápavě čuměl s otevřenou hubou na dojíždějící titulky a říkal si tak to bylo kurva dost dobrý.A ještě ten samej den jsem si dal repete.Popravdě jsem film měl stáhlej už delší dobu a vůbec se mi do něho nechtělo.Až nakonec jednoho krásného dne(no zrovna moc pěknej nebyl)na něho došla řada.Začátek dost dobrej,jenže pak nastalo menší zklamání a obavy.Jéé bouchlá hlava.Dobrý.Další hlava,další hlava a já si řekl a kurva.Tak jestli tady budou jenom bouchat hlavy tak to bude pěkná nuda,protože opakovat pořád dokola stejný způsob smrti to se okouká a akorát znudí.Ale bouchání palic je jen vedlejší,protože tady jde hlavně o psychologii postav.Kdo jak se zachová v krajní situaci.A jak rychle se z člověka stává zvíře ochotné pro záchranu svého života udělat v podstatě cokoliv.Ale hlavně tady si jsou všichni rovni:dědek,beznohej,děcka,těhotná,hluchoněmí,...... No a ten konec jsem absolutně nečekal,takže je tou nejlepší třešničkou na dortu jaká jen mohla být.Sice je to béčko a nízký rozpočet je znát,ale i tak pro mě asi nejlepší film roku 2013.Hlavně kvůli tomu jakej jsem si myslel že to zas bude sračkovej film a on to je takový filmový klenot.Režiséra Paula Hugha neznám,ale myslím že jestli bude pokračovat tímhle stylem tak o něm ještě 100% uslyšíme.Jsem docela zvědavej jakej bude jeho další film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel i když film nebyl nejslabší a mezi filmama ve stylu Battle royale patří mezi to lepší, tak i tak mi zbylo spousta otázek. Co mě překvapilo byla brutalita, explodující hlavy tu jsou na denním pořádku, a při tom ty vraždy nevypadaj nějak špatně nebo samoúčelně. Ale i jak film plyne tak to brzy omrzí a začne nudit a mi koukáme na bandu lidí jak se snaží vyvraždit. Co mě totálně sralo byly právě hlavní postavy, ty hluchoněmý dva idioti byly jak nesympatický tak odporní. A ten voják byl směšnej a vždycky jsem se musel u jeho scén smát. Pro mě béčko na který brzo zapomenu, nebylo vyloženě špatné ale i tak ztěží průměr. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama