Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (161)

plakát

Svědectví o zkáze Titaniku (2011) (TV film) 

Čekala jsem dokument opírající se čistě o svědectví a rozhovory s tehdejšími pasažéry. Koukám ale na snímek, který mi místy až příliš připomíná Cameronův Titanic. A i když ten film mám ráda, v dokumentu mi to prostě nesedí. Proto nižší hodnocení. A navíc - nic nového jsem se nedozvěděla, o Titanicu už toho bylo natočeno dost.

plakát

Šéf na grilu (2011) (pořad) 

O fous slabší než Ano, šéfe! A to hlavně kvůli Halině Pawlowské, která je v tomhle pořadu zbytečnou a rušivou vsuvkou. Jinak oceňuji to, že se konečně někdo pokouší naučit Čechy grilovat.

plakát

Tune for Two (2011) 

Jaj, absurdita! Začnu zpívat, třeba to pomůže... Zazpívejme si, aspoň si to zpříjemníme... Skvělý a zároveň hrozný nápad na scénku s nakažlivou hudbou.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Přestože němé tváře mám moc ráda, nelíbí se mi o nich filmy. Už z plakátů mi zavánějí nezbytnou slzičkou nad osudem věrného zvířete. Počínaje Gorem, přes zachráněného Willyho a další zvířátka až po koně. Je to taková sázka na dojemnou jistotu. Když ale u tohoto filmu pominu některé srdceryvné scény, musím ho ohodnotit lepším průměrem, protože se na něj koukalo velmi dobře. Krásná příroda, ohromující válečné scény a v neposlední řadě kůň, kterému bych dala Oscara.

plakát

V zemi krve a medu (2011) 

Rozhodně nejde o úplně špatný film. Řekla bych, že Angelina ho zvládla určitě lépe, než by kdo čekal. Bohužel toho ale chtěla ukázat co nejvíc a ze všech úhlů, takže výsledkem je spíše roztříštěný dvouhodinový kubistický portrét. Ačkoli film měl z ženského pohledu vzbudit určitě velké emoce, mě nechaly kruté scény poměrně chladnou. I přesto předčil mé očekávání.

plakát

Císařovy nové šaty (2010) (TV film) 

Na německou TV pohádku překvapivě dobré. Příjemná hudba, ucházející herci, správně slizký císař a skoro žádné pitvoření a přehrávání, jak je u německých pohádek zvykem. Oproti jiným těmto pohádkám určitě nadprůměr.

plakát

Deus Irae (2010) 

Masakrální béčko, čekala jsem mnohem víc. Když se objevil na scéně knězův vymítací pomocník v černých brýlích, bylo vymalováno. A to začátek vypadal tak nadějně.

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) odpad!

No jo no, v našich končinách nejsou sedláci, ale farmáři. A nosí kovbojské klobouky. Kdo by jim odolal :-)

plakát

Nakonec zemře (2010) (amatérský film) 

Tak tomu říkám krátkometrážní horor! Já věděla, že ty internetové testy nevěstí nic dobrého... Fuj!

plakát

Senna (2010) 

Závody F1 mě nezajímají. A od Senny jsem očekávala více dějovou záležitost, jako např. u Falca. Čekala jsem prostě zajímavý film na všední večer. Místo toho se mi dostalo poutavého dokumentu s tak mrazivým a emocionálně silným koncem, že jsem si musela poslední půlhodinu pustit dvakrát.