Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (141)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Je príjemné pozerať sa na reláciu, kde sa griluje a ešte k tomu aj zaujímavo. A hoci v svojom najslávnejšom programe pôsobil ako kráľ všetkých hrubiánov, nemožno poprieť že Pohlreich sa do svojho remesla vyzná. Pre nás chlapcov z dediny je v grilovaní čosi príjemne nostalgické a Pohlreichove praktické rady sa možno raz budú hodiť. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá zahradní kuchařina – nic víc, nic míň. Vezmi maso, hoď ho na gril, nakrájej rajčata, obrať maso – Prima mohla ještě strejdu Zdendu nechat spát a připravit schéma hodné jeho nejen kuchařských, ale především improvizačních kvalit. Křížový výslech vedený velrybou českého šoubyznysu Halinou Pawlowskou je zajímavý z hlediska získání trocha historických faktů ze života „šéfa“ Zdeňka, ale její účast samotná je alespoň pro mne značně nežádoucí. Závěrem nezbývá než dodat, že Pan Pohlreich má ten dar z hůry, díky němuž nenudí, ani když otvírá láhev vína, ale samotný formát pořadu pro něj není tím pravým ořechovým. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Šéf na grilu nemá takový potenciál zábavnosti jako Ano, šéfe!, protože se jedná v podstatě o klasickou kuchařskou show. Obsazení Haliny vnímám jako jednoznačně největší šlápnutí vedle. Přesto hodnotím vcelku vysoko, protože vše zachraňuje Šéfův um a vtip. No a kde jinde uvidíte Pohlreicha používat kečup?!? ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se u toho tak nenachechtám, jako když si pustím Ano šéfe. Nečůrám si z toho zábavou do kalhot. Přesto nechápu ta modrá čísla. Je to prostě instruktáž o grilování. Co by na tom mohlo být ještě špatně. Myslíte jako, že to moderoval zrovna ON? Anebo že tam nenaflákal všelijaké levné a dostupné suroviny a spatlal to dohromady, jak Babica? Nemusíte za dobrý recept utratit mraky peněz, ale s grilovacím kořením žádnou super parádu nikdy nenaděláte! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama