Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 456)

plakát

Sexy párty (2002) odpad!

Královna mimiky a princezna botoxu slečna Rýdová opět v jedné ze svých JimCareyovských rolí plných tolika výrazových projevů, že byste jimi popsali i celý řádek učebnice pro končící neherce!

plakát

Země zítřka (2015) 

Znasilnena Disnayovska agitka v recyklovanem obalu, ktera sama nema vubec nic co nabidnout. Tesil jsem se, ze to Dr.House alespon zachrani, ale pres humpolacky klisoidni dialogy nejede ani vicodinova masina.

plakát

S tváří anděla (2014) 

Ušlechtilé téma hodné Danteho velikosti natočené formou utahané nudné zbytečnosti!

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Uf po všech zprzněných značkách nám velkovýrobna na sny, doprznila i toto Cameronovo dítko. Musím se přiznat, že po všech těch transdimenzionálních skocích a smyčkách mám hlavu v pejru, budu se muset vyresetovat pár dílama Kameňáku a hned si na VHSce pro jistotu sjedu i nějakou tu Esmeraldu. Lehoulinká křehulinka Emilka Klárků působí spíše jako zuřící roztleskávačka, když se holkám nepovede živá pyramida, Dýdžej Kártny jen pokračuje v nastolené novodobé tradici obsazováním fitness mimů z pařížškých bulvárů. Jeho herecké umění by dozajisté ocenil i slavný mim Marcel Marceau. No a Arný? Hezká vzpomínka hláškujícího gerontoida, ale značka Terminátor je vysosaná!!!

plakát

Život je život (2015) 

Pro českého diváka, který od českého filmu už nic nečeká, je tento snímek jako zjevení. Je to však pouze stará ošumtělá a trochu i zákeřná kostra v překvapivě bláznivém kabátě. Překvapivě bláznivém pouze na české poměry, protože fantazie scénáristů zakrněla s převratem v 89'. Je to jakýsi náznak bláznivé crazy komedie, ovšem naprosto nedotažené a totálně nabourané všudypřítomnou dějovou linkou české telenovely o rodinných hodnotách morálce a etice. Ta svazuje všem autorům ruce i nohy a dovoluje jim psát scénáře jen vlastní močí do sněhu. Proč by v rámci bláznivé komedie, nemohl skutěčně František být tajným agentem, který vede dvojí bláznivý život? Proč se vše musí vrátit zpátky do rodinného kruhu a řešit pouze věci nevěry, rozerní potomků a pořád a pořád dokola řešit problémy pouze na úrovni rodiny?

plakát

Méďa 2 (2015) 

Co je platné, že uděláte výborné vtipy, narážky na spoustu celebrit a jiných různých brit, když tři výborné vtipy srazíte na kolena jedním mrdkoidním a fekálním humusem, ve kterém si rochtá tak akorát verbal a skoro celá Amerika. 20 minutová sekvence kolem honění ptáka a spermatu, byla asi tak stejně trapná, jako když byste šli na večeři s Jiřím Paroubkem a jeho bývalou manželkou a všichni kolem by si na Vás ukazovali prstem a Vy byste v tu chvíli raději vyšli na ulici a prostřelili si hlavu brokovnicí. Seth je podle mého geniální ve své tvorbě komediální parodie, od dob Abrahamse tu nebyl nikdo takový, bohužel nevím zda je tak imbecilní, nebo jen vyplňuje poptávku imbecilního diváctva, ale fekálním humorem si místo v učebnicích ještě nikdo nevydobyl.

plakát

Jurský svět (2015) 

Proč se ruku v ruce s technickým pokrokem nezlepšuje i úroveň obehraného, klišoidního a místy až trapného scénáře s dialogy, po kterých mám sto chutí zajít do hračkářství a koupit si tři velké plyšové růžové tyranosaury a prohnat je trávicím ústrojím všem scénáristům. Jestli za tohle berou šílený prachy, pak jsem se minul povoláním a už nehodlám dělat lapiducha na veterinární klinice!!!

plakát

Jak jsme hráli čáru (2014) 

Již mnohokrát recyklovaný příběh, který nepřináší nic nového a navíc (převážně v roli malého Petra) působí až moc účelově. Mít dědu jakým je pan Lasica, tak to by chtěl asi každý kluk. Film bohužel stojí pouze na herecké dvojici Lasica, Vetchý, kteří jsou špičkoví, ale nenápadný scénář nenabízí nic navíc, jen se učebnicově drží při zdi!

plakát

San Andreas (2015) 

Krom evidentního digitálně-technického pokroku nevidím pokrok v ničem jiném oproti stejným žánrovkám. Sledujeme příběh jedné rodiny, která řeší své problémy a díky peripetiím, kterými si musí projít během ničivé katastrofy se nám rodinné pouto stmelí a ke konci se nám to zvrtne v hrdého amerického ducha, kde si pan Peyton neodpustil Hollywoodské klišé a ihned přispěchal s vytasením vlajky plné hvězd a pruhů. No tfuj tajbl klišé a patos si tu kráčí ruku v ruce jako dva teplouši na pláži na Slapech!!

plakát

Noční běžec (2015) 

Neumlčitelný pěsťohláškař Liam chráníce svého robozabijáka proti neúprosným irským mlátičkám, si klestí cestu pro vidinu rodinných hodnot. Je to klišé, které se lepí na pero kdejakého pisálka v Hojlivůdu. Jediné co drží rypák filmu nad hladinou, je vztahová osudová linka Neesona a Harrise, to ostatní je šmejd tisícekrát viděn a tisícekrát oplakán.