Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (764)

plakát

Red Notice (2021) 

Nechápu. Vykradačka bez nápadu, křečovitej scénář a nuda. Jsem zklamaná.

plakát

Smolný pich aneb Pitomý porno (2021) 

Trier fakt ne. Protože Trier má gradující příběh, ve kterém tu nihilitu a hnusotu lidského pokolení vysvačí s nadsázkou a suverenitou jemu vlastní. Tohle je smutná snaha ukázat, jak vošklivý to jako na tom světě je. Ale naprosto lacině a prvoplánově. A ty voe, ta myšlenka s tím Aténiny štítem byla ubohá. Jednu si zaslouží akorát ty růžový předěly.

plakát

Polar (2019) 

Mads ale není John Wick. To je na tuty. Je úplně jiným hrdinou. Takovým prasáčtějším, méně uhlazenějším a obecně mě teda ten nádech komiksu, řežby a syrovosti dost bavil. Do červenejch?

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

Díra sem a díra tam. Protože jsem se urazila, že mi to nedošlo. Tak jsem si to projela znovu. A nemohlo. Na konci kecáte...ale akční politickej thriller by to při troše dobré vůle mohl být. Zas utrpení to nebylo.

plakát

Gentlemani (2019) 

Já mám normálně motýlky v břiše - to je takový to "zamilovala jsem"!

plakát

365 dní (2020) odpad!

Spoiler: Opominu, že s tím sexem a fantazií si moc práci nedali. Stejně jako s tím, aby dávalo smysl, proč vcelku schopná ženská po dvou měsících podlehne a zahoří láskou k despotickému a ne příliš bystrému Italovi (asi otázka hodnot nebo co). Ale proč je to plný podělaných klišé a stereotypů, proč to vypadá, že Laura je nakonec chamtivá blbka a proč měla její kámoška pravdu a ona jí nevyslechla? Pro koho tohle má být? A žánr je teda jakej? Škoda, jako polskej eroťák mohla být docela sranda.

plakát

Nadosmrti spolu (2018) 

Nápad se tomu upřít nedá. První část dokonce graduje, láká a dalo by se říct, že drží v očekávání. Druhá to zabije, je plná klišé, stahuje pozornost a závěr je "bez komentáře". Natočit hlubokou lovestory pouze na pozadí zombie apokalypsy není špatný, ale myslet si, že tím zvládnem hloubku postav a sílu lásky je špatnej předpoklad.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Už? Tuhle otázku jsme si pokládali při projekci. Už je ten moment, kdy to teda má být fakt neúnosný? Marhoulovi se podařily dvě věci: úplně neunudil a celkem slušně přerodil chlapce. Nepodařilo se mu ale, aby obrazy byly pochopitelné bez znalosti knížky, mnoho momentů nevyvolá pak ten aha efekt. Nepodařilo se mu zakrýt, že jsme vlastně pořád v jedné vesnici, a nepodařilo se mu šokovat (ten seznam odškrtanejch patologickejch jevů totiž není jeho nápad). A ty tanky! Jsem přesvědčená, že Tobruk a Ptáče mají mezi sebou pár let, dějově, tak vlastně ani nevím, zda se to hodilo. Nakonec zamrzí, že je snímek natočen tak, aby zaujal širší publikum.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Něco tak neuvěřitelnýho jsem v životě neviděla!!!