Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (88)

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

K seriálu mě přitáhlo hlavně San Francisco, které zbožňuju, ale musím teda říct, že jsem čekala trošku víc. Myslela jsem, že se bude děj točit okolo Jacka Sylvana, vězně z pilotní epizody, ale postupem času se ukázalo, že co každý nový díl, to nový zločinec, kterého musí Madsenová s doktorem a Hauserem chytit a znovu zavřít. Takové schéma je podle mě trošku nezáživné a stereotypní. Zlom nastal až v 9. díle, který byl opravdu famózní a konečně v něm bylo to, co by v seriálu podobného žánru nemělo chybět - napětí a akce. Finále víceméně splnilo má očekávání, i když nutno podotknout, že jsem žádné zázraky nečekala, takže možná proto jsem nebyla zklamaná. Škoda, že seriál nedostal šanci na druhou sérii, myslím, že zlepšení by určitě přišlo. (oblíbená postava: Tommy Madsen)

plakát

Andělská tvář (2001) 

Tři hvězdy za nádherné kostýmy, překrásnou hudbu a Marka Vašuta.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Pro mě srdeční záležitost, přináší mi krásné vzpomínky z dětství, kdy se celá rodina sešla u televize a čtyři generace se dívaly na Arabelu. Už jen pro to si toto dílo zaslouží uznání. A kdybych měla kouzelný prsten, tak ho s chutí obtočím kolem prstu s přáním, abych se mohla vrátit do dětství a všechno to znovu zažít.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Hodnocení po pilotním dílu: hodně dobré... napětí, akce, náznaky lovestory, pěkný chlap k tomu (už mi ani nevadí, že Olivera nehraje Justin Hartley). 80% a rozhodně sleduju dál.

plakát

Barevný závoj (2006) 

Líbil se mi bohužel jenom konec filmu, to si totiž hlavní hrdinka konečně dokázala aspoň z části získat mé sympatie, každopádně nic to nemění na tom, že než ten konec nastal, tak jsem netrpělivě podupávala nohou a dokonce jsem si stihla vyfoukat vlasy (a o nic zásadního jsem nepřišla). Do té doby to bylo všechno tak nějak rozvleklé, utahané, nudné. Hudba byla krásná, výkon Naomi Watts byl také velmi přesvědčivý, ale ve finále musím říct, že tomu filmu chybělo něco, čím by si získal mou plnou pozornost a víc než tři hvězdy, kterými ho hodnotím.

plakát

Bathory (2008) 

Když už se premiéra tohoto filmu odkládala tak dlouho, tak bych čekala, že to bude fakt trhák, ale jediný pocit, který se mě zmocnil při odchodu z kina, bylo zklamání. Lidi, co nečetli knihu Čachtická paní, budou nadšení a film se jim bude určitě líbit, protože on svoje klady bezpochyby má. Ale já jsem knihu četla a z filmu jsem byla hodně zmatená. Jo, je to kvůli tomu, že jsem celý život vyrůstala na pravdě, že "Čachťa" byla bestie, ale ve filmu z ní udělali pomalu světici. Hodně se to odrazilo na mém hodnocení. Ale jak říkám, kvality tento film má - pěkné kostýmy, kulisy, herecké obsazení.

plakát

Betonová zahrada (1993) 

Jeden z mála filmů, který se, co se kvality týče, může rovnat knižní předloze.