Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Tenhle film jsem vnímal jako recesi. A přesto, že to je stupidní komedie, tak jsem se takhle dlouho nenasmál. Nesložitý, jednoduchý, přiblblý film ideální na zkrácení času.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Jednoznačně 5*. Pro mě jeden z nejlepších hororů za poslední dobu. Od začátku až do konce to bylo naprosto skvělé. Hororů na podobný způsob tu je spoustu, ale tohle má přeci jen něco víc. Ovšem,že jsou některé scény předvídatelné, ale i tak vás zamrazí. Byl jsem na tom v kině kde nás bylo dohromady tak pět v celém sálu. Tma, ticho...... ještě , že když jsem vyšel ven venku bylo světlo.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Koukal jsem na díly za sebou... Nevím jestli mi to nějak uniklo, ale na otázku odkud virus pochází mi to zrovna moc neodpovědělo, ani jak se to pak dostalo ven! :D Jsem opravdu zvědavý na čtvrtý díl

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Kam se vytratila originalita a nápady na nové filmy a jejich pojetí? Naprostá tragédie, už po 15 minutách filmu, ne-li po traileru člověk ví, jak se bude celý film dále vyvíjet. Příběh o ničem, herecké výkony naprosto pod jakokoliv úrovní... Jediné pozitivní na filmu je hudba a taneční scény.

plakát

Vyfič! (2009) 

Osobně bych nikdy nepředpokládal, že Drew Barrymore by byla schopna takovéholmového počinu. Čekal jsem něco trhlého, šíleného, co nebude mít absolutně hlavu a patu. Ale Vyfič! mě velmi příjemně překvapilo. Ellen Page se do hlavní role hodila skvěle. A když to má být film ze současnosti prostředí připomíná spíše 80-90 léta. Kdyby se ve filmu nepoužilo slovo GPS a mobilní telefon asi to nepoznám. Velmi příjemný film na večer, který nemůže nikoho urazit.

plakát

Bruno (2009) 

Nepřilnul jsem k filmům jako je Borat a u Bruna jsem si myslel, že to možná změní moje hodnocení... Nestalo se tak. Většina scén mi nepřijde vtipná, spíše trapná. Asi v tom stále nevidím tu pointu, ale tohle je pro mě spíše "laciný" humor, který mám rád, ale například v pojetí American Pie a tomu se Bruno nemůže z daleka rovnat.

plakát

Talisman (2012) 

Vždycky jsem měl Zaca Efrona spojeného s Muzikálem, ze kterého jsme viděl asi 10 minut. Ale v tomto filmu mě celkem příjemně překvapil. Ano typický hezounek, ale shodil vlasy trochu nám dorostl a hned je to o něčem jiném. Co se filmové zápletky týče je to šílené. Něco takového by se podle mě nikdy nemohlo stát. Ale moji sousedé každý pátek v osm hodin večer zapínají televizi a pouštějí si přesně tyto typy filmu a jako oddych super. Pokud vemu krásnou Taylor Schilling = 3*