Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (118)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Ze začátku jsem čekala něco na styl Taxi nebo zrychleného Drive...Nakonec se to vyvinulo v dojemný příběh se spousty povedených joků. Nečekala jsem, že mi Omar Sy tak rychle přiroste k srdci...to ten jeho kouzelný úsměv a smysl pro humor byli nejspíš důvodem proč. Prostě jedna krásná báseň plné nádherné hudby a s úžasným příběhem navíc podle skuteč.události.

plakát

Aneun yeoja (2004) 

Zvláštní film...Myslím tím, že je správně zvláštní a to, co dělá ten film speciálním, jsou hlavně zajímavé záběry kamery a smysluplné myšlenky okořeněné trochou ironií, která v tu chvíli skvěle nadlehčí situaci.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Nadprůměrný animák, který se snažil odpoutat se od klišé...Už ten začátek mě zaujal. Dreamworks trochu jinak...a přesto se našli pasáže, kde jsem se nudila. Pštros jako otec pandy a kudlanka, která udrží celý most- to jsou věci, které nedávali vůbec smysl, ale smála jsem se. Želvu jsem si velmi rychle oblíbila pro její moudrost, jednoduchost a vtipnost: " Neexistují dobré a špatné zprávy....existují jen zprávy......a po chvilce Ano, to je špatná zpráva" :D Oblíbené scénky: jak odchází želva do "důchodu" pomocí lístků květů broskvoně, jak mistr Sifu řekne, že nemá povoleno se do svitku koukat a v zápětí se tam kouká a nakonec poslední scénka, kdy to vypadá, že mistr Sifu umírá...a nakonec se tak nestane...

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

Náboženství, sekty, láska, rodina, život jako takový a navíc ke všemu podle skutečné události. Drsný!! 4 hodiny, které opravdu stály za to! Pro mě jeden z nejzajímavějších filmů vůbec, nedokážu vyjádřit své pocity...Možná některé části až moc "uřvané", ale to je tak jediná výtka.

plakát

Taková je Anglie (2006) 

Zajímavé pojetí problematiky skinheadů. Film jako takový povedený, herci skvělí, dobová hudba totéž a kostýmy opravdu vymakané. Od košilí až po těžké boty Dr.Martens, konec mi přišel jemně odfláklý. Zaslouží si to však pustit.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Bála jsem se...a to je hlavní podstata hororu. Bohužel můj druhý požadavek nesplnil- věděla jsem, co se stane...celou dobu jsem věděla, že v té obálce knoflík není a že se nakonec něco "posere". Ale ten konec to stejně nejvíc zabil. 3 hvězdičky za to, že mi některý scénky přišli tak strašně fakeový až jsem se musela někdy zasmát...

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

,, Faster and faster"...Pomalé přírodní záběry, které mají svůj význam a pečlivý výběr slov- v tom je to tak dobré.

plakát

Love and Dance (2009) 

Charismatický polský pár předvedl dobrý herecký výkony a skvělý taneční čísla. Děkuju za tu nádhernou scénku na nádraží s mimem během níž zní One republic- Apologize!!! Hlavně za ní jsou ty tři hvězdičky! Jinak klasický taneční film s ještě klasičtější lovestory..