Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (1995)

Můj problém je v tom, že Pýchu a předsudek zbožňuju. Pan Darcy je má životní láska, potkat ho, tak se mě nezbaví. První jsem viděla novou verzi s Keirou a musím uznat, že se mi moc líbí. Ale tohle, to je prostě nááádhera. Colin Firth je jako pan Darcy prostě nepřekonatelný. Škoda jenom, že jsem měla možnosti tuhle sérii vidět rozkouskovanou na minividea. Proč to sakra nevysílaj někdy v televizi...? ------ Měla jsem možnosti vychutnat si to pořádně z DVD. Nádhera!

Přátelé

Přátelé (1994)

Mám všechny díly zkouknutý víckrát, některý i víc než třikrát, to asi vypovídá o všem, ne?:) ---------- Rozhodla jsem se přejít o úroveň výš a zhlídnout to ještě jednou v originále. Je tu jedna věc, kterou nepobírám - může mi někdo vysvětlit, proč pro české diváky je z každého dílu vystřihnuto cca 5 minut? Proč jsou někeré dialogy zkrácené a některé scény chybí úplně? Pro mě absolutně nepochopitelné...

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Červeného trpaslíka absolutně nenávidíte nebo absolutně milujete. Já patřím do té druhé skupiny. Ne, ještě jinak. Já jsem na Trpaslíkovi závislá! No řekněte, kdo by nežral prasáka Listera, Jidáše Rimmera, dokonalýho Kocoura, hospodyňku Krytona a rejpače Hollyho?! :) (A ještě něco; přestože jsem holka, musím uznat, že Kchachachach ach hachhachah je kus:))

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Musím se přiznat, že tak do poloviny první řady mě to moc nebralo. Jasně, párkrát jsem se zasmála, ale že by šlo o něco úžasnýho? Po druhý polovině ale musím změnit názor. Kvalita se zvedla o celou třídu a já se nemůžu dočkat, jak to bude dál. ------------------ !!!Varování před dabingem - zrovna jsem byla svědkem neskutečného zprznění celého seriálu, když jsem zhlédla kus dabovaného dílu. Proč proboha se někdo snaží šroubovat Rajovi přízvuk?! Hrůza a běs, veškerý vtip dabéři zazdili...!!!

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Po pár dílech opravdu musím hodnotit takhle vysoko. Případy jsou zajímavý, nenudí. Ale největším kladem jsou určitě hlavní představitelé a pak taky scénář. No řekněte, jak často se vám stane, že koukáte na seriál o vraždách a dost se pobavíte? ----------- Jsem u třetí řady a - světě div se - kvalita pořád vysoká! Nemůžu se dočkat dalších dílů!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Zvláštní, vždycky jsem si říkala, co na tomhle seriálu asi všichni vidí. A pak, s odstupem pár let, jsem pochopila. Ten nesobeckej humor a způsob, jakým se jednotlivý postavy vypořádávaj s válkou má v sobě genialitu. Jsem závislák.

Za svitu měsíce

Za svitu měsíce (2007)

Upíří tématiku jsem měla vždycky ráda. Ale Moonlight je jeden z nejpodařenějších kousků. Všechny hlavní (i většina vedlejších) postavy jsou sympaťáci, Mick je prostě úžasnej (já osobně mám ale slabost pro Josepha:) Jenom mě mrzí, že je tak málo dílů. No, i když možná je to i lepší - tvůrci neměli čas nic zkazit.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

První sérii jsem zhltla skoro v kuse, byla to dlouhá bezesná noc... A byla jsem naprosto nadšená! Skvělý způsob vyprávění, hudba a hlavně postavy, kdy snad o žádné nemůžete říct, že je vyloženě kladná nebo záporná. Druhá série už trošičku ubrala, ale to nic nemění na tom, že jde o nadrpůměrný počin. Úplně se třesu na tu 3. a doufám, že si udrží úroveň. - Takže, seriál si samozřejmě tu skvělou úroveň neudržel, ale to se tak nějak asi dalo čekat. Co si budeme povídat, předposlední a poslední série byly rozhodně sestup dolů. Ale ne zas takový, jak jsme se mohli dočíst na internetu. Ano, postavy se vyvinuly trochu zvláštním směrem, ano, konec jsem opravdu čekala trochu jiný (ale ne moc). Jenže to už tak ke GoT patří, to neočekávané. Jediné, co mi tak zkazilo ten dokonalý požitek, je to hrozné uspěchání děje - honem, honem, ať máme dotočeno. Přesto ale plné hodnocení nezměním, na to je seriál až moc dobrý.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Chirurgům jsem přišla na chuť až díky svojí kamarádce, která o nich pořád mluvila a mluvila. Jednou jsem se s ní podívala na jeden díl a bylo to. Musela jsem vědět, jak to bude dál. A bylo to náročný. Na Primě byli pozadu, takže moje už zmíněná kamarádka mi musela Chirurgy každej tejden nahrávat na Jednotce. To už o něčem vypovídá, no ne?:)