Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (149)

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Snadno předvídatelné a trapné! Navíc se ve spoustě dílech ve třetí série nic neděje a neustále se střídají motivy opuštění, opětovného shledání, uvěznění, osvobození apod. Stáhněte to z TV, vždyť ani seriál neví čím chce být, jestli o záchraně lidstva, konfliktu armády a civilistů, hvězdnou bránou... Zatím to jsou takové Babicovy dobroty: Od všeho trochu, a když vám dojde děj, či zápletka, tak tam prostě dáte citrón.

plakát

Líbánky (2013) 

LFŠ 2013: Typicky špatná Hřebejkovina. Nundé a ploché dialogy, naprosto o ničem, které mnohdy navozují až trapnost jinak obyčejných scén. Jednoduchost a levnost dialogů působících rychlým psaním bez talentu přidává na trapnosti naprosto zbytečná postava švagra. Jirka Černý mne svým výkonem taky nepřesvědčil Jak už někdo napsal v komentářích. Tvůrci si odjeli studovat na sever studovat jejich filmografii a předčasně odjel. Možná jenom vzkaz panu k scénáristovi k diskuzi po promítání: Takhle silná inspirace JE opisování! :)

plakát

Grave Encounters 2 (2012) 

Normálně mám rád filmy s Robertem Pattinsonem, ale tenhle se mu moc nevyvedl.

plakát

Reel Evil (2012) odpad!

Nemám rád, když je v pornu děj.

plakát

Mlha (2007) 

Dvě hodiny iritujících postav řvoucích: "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!"

plakát

Paralelní světy (2012) 

Vizuálně nádherné, ale ten kýčovitej příběh a neplynulost příběhu způsobená špatným přecházení scén tomu neuvěřitelně dost ubírá. Výjimečně vizuální stránka zvítězila nad obsahem, protože byla opravdu úchvatná, ale je to velká škoda, mohl to být sakra dobrý film. Dávám sice tři hvězdy, ale jsou hodně slabé, spíše spadávají k dvěma.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Bohužel se Pítr Džeksn snaží udělat epický film z nádherné pohádky. Možná se mnou budou mnozí nesouhlasit, ale hobit je pro mne pohádka; relativně krátký příběh plný kouzel a úžasného, leč relativně jednoduchého, příběhu. Bohužel ve filmu se Džeksn snaží tomuto příběhu přidat na epičnosti. Těžko říct, jestli si snaží léčit komplex, kdy při LOTRovi musel vystříhat spoustu scén, každopádně Hobitovi přídavky, delší stopáž, přidělané scény apod. nesvědčí. Trošku se bojím, kam budou směřovat další kroky dějové linie, když po třech hodinách jsme stále na začátku... Třeba budu překvapen, ale zatím se ale bojím, že víc než kouzlo, hrají v tomto příběhu duležitou roli peníze...http://bit.ly/VKy4L3 PS: Martin Freeman je úžasnej! Zasloužil by deset bodů z deseti a zlatého bludišťáka k tomu:)

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Nevěřil jsem, ale neuvěřitelné se stalo skutečností. Trpaslík je zpátky a v neskutečné formě! :)

plakát

Ranař (2011) 

Je to neuvěřitelná blbost, ale"(...)This is not fucking Baseball!"