Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (122)

plakát

Sám doma 4 (2002) (TV film) 

Proč? Proč to sakra někomu stojí za to? Takhle prznit klasiku. Fuj! Mělo by to být trestné.

plakát

Vítejte doma! (2003) (pořad) odpad!

Je to humus. Tolik apelu na emoce a na city jsem teda už dlouho neviděl. Nechápu, odkud na to všechnou berou peníze... Zaplatit stavbu domu, který má být hotov za týden... to musí teda spolknout pořádnou sumu peněz a špatní herci jsou taky herci, jejich mizerné herecké výkony musí být taky z něčeho zaplaceny. Odpad!

plakát

Ošklivka Betty (2000) (seriál) 

Ano, přiznávám, díval jsem se na to. Je to stupidní, debilní, naivní, ale prostě nějak jsem to vždycky zapnul a koukal jsem na to jak blbec... Sám to moc dobře nechápu a nedokážu to vysvětlit.

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) odpad!

Maratón tohodle sriálu bych opravdu nechtěl zažít... Za prvé bych to nezvládl psychicky a za druhé bych u toho musel strávit tak třicet let...

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Jediný vtip, kterému jsem se zasmál, byl "žížalomut"... To je na komediální hodinu a půl docela málo.

plakát

Eurotrip (2004) 

Eurotrip je velmi povedená komedie, u které se dá výbroně vypnout a odreagovat. Musím však uznat, že kdybych byl Slovák, uvažoval bych kvůli té Bratislavě o dopadu. Ale já jsem Čech, a tak jsem se (nejen) u této scény skvěle pobavil. Pokud máte možnost pustit si film v původním znění, udělejte to. Dabing stojí za starou belu, některé vtipy v něm naprosto zanikají a některé scény zase ztácejí své kouzlo. Slyšet "hooligans" Machestru United s jejich anglánským přízvukem opravdu stojí za to. "If you're Mancher United supporters, sing The Manchestr United song" "Еxecuse me, i'm not much good..." "SING!!!"

plakát

Psycho (1960) 

Vím, že budu vypadat jako barbar, když dám tři hvězdičky této mnohými uctívné modle. Psycho mi příjde prostě o ničem. U tohodle se opravdu lidé báli? Zdá se mi to celé směšné. Příběh je na dnešní poměry velmi slabý a závěr taky nic moc. Čekal jsem teda větší psycho. Asi jsem "zkažený" dnešními filmy, které jsou prostě už někde jinde. Na druhou stranu musím uznat, že Hitchcock je pan režisér, protože to co dokázal před padesáti lety, nedokáže mnoho režisérů ani dnes.

plakát

Otravný pomeranč (2009) (seriál) 

Annoying orange je opravdu annoying. Musím přiznat, že jsem se ale nesčetněkrát zasmál od srdce. "Hey Apple! Hey Apple!, Can you do this?" DUNG

plakát

Carusošou (1996) (pořad) odpad!

Přehlídka tragedů, zoufalců a naprostých loosrů v hlavním vysílacím čase. Jak hluboko jsem to jen klesli?

plakát

Život Briana (1979) 

Film sám o sobě je podle mě jedním z nejlepších komediálních filmů všech dob. Je nadčasový a svým způsobem i geniální. Líbí se mi, jakým způsobem se dobírá křesťanské víry, protože ta má sama o sobě velkou spoustu nedostatků a logických chyb, čímž jakožto víra není až tak výjimečná. Výtečné jsou i herecké výkony. Šest herců hraje ve filmu obrovské množství mnohdy naprosto rozdílných rolí, ale vždy hrají danou roli opravdu úžasně. Napadá mě pouze jediná výtka. Tou je scéna, ve které se Brian dostane na palubu mimozemské lodě. Tuto scénu absolutně nechápu. Pravděpodobně bylo záměrem autorů, aby si lidé u této scény řekli „co to má znamenat?“, ale mě osobně nějak nezapadá do celkového konceptu filmu. Naštěstí se jedná jen o maličkost, a tak ji tvůrcům velmi rád odpustím a přejdu ji. Pokud bych měl filmu použít procentuální hodnocení, udělil bych Životu Briana 95%.