Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Insidious 2 (2013) 

Za mě o něco horší než jednička, ale pořád hodně silnej a napínavej horor. Hlavně ta vyšetřovací část mě bavila.

plakát

Chained (2012) 

Velmi příjemný překvapení. Obě hlavní role jsou zahraný fakt skvěle a uvěřitelně. Už úvodní scéna dává tušením jakým směrem se bude film ubírat . . . "Máma už se nevrátí, začni si zvykat." Neměl jsem problém vžít se do situace a děj pěkně ubíhal, prokládaný scénama, který se jen tak nevidí (společné umývání, hra s kartama obětí). Konec to celé jen hezky dovršil, ačkoliv jsem měl v koutku duše představu i o trochu jiným směru. Silný * * * *

plakát

Klaun k popukání (2012) 

Hodně příjemný skloubení komedie a hororu, který se mi trefilo přesně do nálady. Film je plnej dobrých hlášek a představitel klauna si to evidentně užil. Akorát je tam na způsob pojetí docela dlouhý hluchý místo po úvodní scéně.

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Nejvíc se mi líbila první třetina filmu, kdy bylo ještě přítomno ono tajemno a nebylo moc jasný, co se vlastně stalo. Ta druhá, kdy nastalo toulání po lodi a nahánění, mi přišla trochu chaotická. Moc se mi líbily prostory lodi a jednotlivý sekce, ale jak zmínilo hodně lidí přede mnou, tak scény, kdy šlo o krk, byly mizerně stříhaný a nepřehledný. Ta poslední část filmu, kdy začalo všechno jít hezky do finále a opět nastala objevná fáze, se mi zase líbila opět o něco víc. Hlavní postavy mi byly sympatický všechny, hlavně Ben Foster.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Vzhledem k tomu, že je to první pořádně koukatelnej film o tomto hrdinovi, jsem ochotnej tomu hodně odpustit. . . Myslím, že hromada lidí může být spokojena a já bych se mezi ně zařadil. Henry je pro mě ideální představitel supermana a vcelku rychle vytěsnil z mojí paměti všechny ostatní. Hodně se mi líbila místy ponurejší atmosféra. Akorát při větě, že je američan jak jen to jde, jsem pořádně zaskřípal zubama.

plakát

Jako štvaná zvěř (1975) 

Tak tohle byla paráda. Popravdě jsem čekal něco trochu jiného, ale o to víc se mi to líbilo. Nečekejte umírání po tuctech, krvavé scény a zvraty v psychice jak to v podobných filmech bývá, tohle je úplně o něčem jiném. Je pravda, že děj je pozvolný a někdo by ho snad nazval nudným, ale to není můj případ. Ale spíš než děsivou čekejte tíživou atmosféru.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Vskutku příjemnej filmovej zážitek. Brad opět nezklamal a táhl skvěle celej film. Efekty byly hodně povedený, ale tenhle typ zombíků/nakažených mi prostě nesedí. Neříkám, že by se měli šourat, až by to bylo trapný, ale tohle bylo trochu moc. K úplné spokojenosti mi kromě pohybu nakažených chybělo lepší rozzuzlení a trochu odlišnej konec.

plakát

George Carlin: Jammin' In New York (1992) (TV film) 

No, já viděl tohle vystoupení jako druhé v pořadí (po Complaints and Grievances) a přišlo mi to, narozdíl od ostatních, o něco slabší. Výbornej byl začátek o válkách a pak taky konec, ale prostředek mi přišel trochu hluchej . . .

plakát

Neznámý (2011) 

Příjemné překvapení. Svižné a nenudící, místy depresivní a zároveň svěží. Herecké obsazení mi neskutečně sedlo.

plakát

The Last Winter (2006) 

Zaprvé se mi líbilo hlavně tísnivé prostředí . . . Mám rád horory, které se odehrávají v zimě, na ledu a mimo civilizaci (on je ostatně z tohoto prostředí i můj nejoblíbenější horůrek vubec). Začátek pozvolný, ale z mého pohledu ne nudný, střední část napínavá a zajímavá, konec mi přišel trochu ošizený, ale to nebudu rozvádět, abych zbytečně neprozrazoval děj. Celkově se mi film líbil a rozhodně mi nepřišel zdlouhavý, jako některým místním uživatelům.