Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

1. série: 100%, 2. série: 100%, 3. série: 90%, 4. série: 95%, 5. série: 95%, 6. série: 100%, 7.série: 100%. Pro mě nejlepší (nekomediální) seriál, který kdy byl natočen. "Tonight´s the Night. It´s going to happend again and again. Has to happen. Nice night. Miami is a great town. I love cuban food, pork sandwisches - my favourite. But I´m hungry for something different now." S07: "Do what you gotta do."

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Dnes už kultovní záležitost, která si našla milióny fanoušků na celém světě a dočkala se i nejedné předělávky. Věřím, že se dočkáme dalších sérií s Jen, Royem a Mossem. „Zkoušeli jste to vypnout a zapnout?“

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jeden z nejvtipnějších seriálů poslední doby a současně jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Více než jenom pomyslný nástupce Přátel.

Californication

Californication (2007)

Neuvěřitelně chytlavá záležitost. Palec nahoru pro Hanka.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Totální nářez, ke kterému se všechny ostatní komediální záležitosti současnosti ani zdaleka nepřibližují a mohou pouze závidět! --- Po třech sezónách jasných 100 %.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Pokud skousnete první nezáživnou sérii čítající sedm dílů, tak rozhodně nebudete litovat. Ta totiž jenom uvádí do děje, a to pravé inferno, kdy se soukolí drogového průmyslu na jihu Spojených států rozjíždí na plné obrátky, začne v sérii následující. Skvělá gradace děje, zajímavá zápletka, bezkonkurenční herecký výkon hlavního hrdiny a výborné zpracování dělají z Breaking Bad jeden z nejlepších a nejzajímavějších seriálů současnosti.

The Prisoner

The Prisoner (1967)

V seriálu Simpsonovi se reference na Prisonera objeví také ve třináctém díle deváté série nazvaném "The Joy of Sect", kdy prchající Marge pronásleduje Rover ("hlídací balón") přičemž zazní úvodní znělka.