Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Krása s velkým K. Tenhle zábavný filmeček naprosto předělal mou dávnou antipatii k francouzským filmům. Nejlepší jsou ty Ameliiny pomsty tomu hnusnýmu sousedovi a potom tomu zelináři.Dokonale vymyšlené. Celý film nemá jedinou chybičku.

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

no nevím, ale já to jaksi nechápu.Nevím, jestli se u toho mám smát, děsit nebo co jako... Je fakt, že je to opravdu něco, co se hodně odlišuje od většiny ser.produkce, kterou do nás naše TV hustí,ale fakt zatím nevím ,co si o tomhle myslet.....

plakát

Milenky (2008) (seriál) 

skvěle ČT!!!! tyhle angličanky jsou mnohem věrohodnější, než krasaviceze Sexu ve městě a i ty dialogy a zápletky se mi zdají dost dobré.Snad ČT uvede i další řady tohoto skvělého seriálu.Znám to ze zahraničí a ty pozdější díly se mi zdály ještě lepší, než první řada.

plakát

Deník doktorky (2008) (seriál) 

Ale jo, celkem dobrý.Vtipný, ne moc trapný, celkem sympatičtí herci.A pokud vím, nemá to moc dílů, což bývá nevýhoda většiny am. seriálové produkce. Mám pro německý komedie slabost, takže určitě dokoukám do konce.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Děs a hrůza,utrpení. Stupidní dialogy,stupidní charaktery postav,nuda a podprůměrnost. Pokud se snad jen část českých pacientů chová tak,jako to ukazuje tento seriál, tak lékaře v reálu lituju. Přijde nevědomý pacient,který snad ani netuší,kde má střevo,či obratel a dokonalý lékař spása lidstva mu to všechno pěkně vysvětlí a zahojí.Jak úžasné. O herectví se dá mluvit jen výjmečně.skrátka továrna na nudu jako vyšitá.Ale Nova ještě nějakých pár let s tímhle hnusem vystačí.Na to je náš národ tupý dost,aby měli stále solidní sledovanost.

plakát

Taková normální rodinka (1971) (seriál) 

Skvělý herecký koncert Medřické a spol.U nás v rodině se Hamouzek a Vajíííčko-malíři?? usadilo navěky. Můžu to vidět třeba stokrát a přece se to neokouká.Což se o současných výplodech říct nedá.

plakát

Queer as Folk (2000) (seriál) 

Nesouhlasím s tím, že je britská verze lepší.Pro mě jasně vede tato americká.Škoda, že to asi nikdy nebude u nás v TV, i když bůhví, jak by to u nás nadabovali,že?? Naše TV a film, když už předvedou nějakého homosexuála, tak je to vykroucená růžová příšerka s ženským hláskem a naprosto nesympatickým chováním.Se pak nedivím, že pak proti nim lidi blbě reagujou. Co je v tomhle seriálu ale fakt nejlepší, tak to je výběr hudby.To je něco...

plakát

Světáci (1969) 

Nejlepší komedie,co jsme kdy natočili.Aspoň pro mě.Znám to skoro naspamět. Výkony VŠECH herců naprosto dokonalé a nechápu jak to mohli natočit a neumlátit se u toho smíchem.

plakát

Návštěvníci (1983) (seriál) 

Dokonalé dílko mého dětství.S láskou na něj vzpomínají i moji přátelé v Německu. Nejlepší scénka z celého seriálu je ,jak Brodskej zachrání lidstvo tím špalíčkem dřeva-echt zlatý český ručičky.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) odpad!

za tyto počiny by se mělo střílet.A nic proti Troškovi.Třeba jeho Slunce seno miluju, tam se trefil dokonale.