Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (129)

plakát

Kaskadér (2024) 

Když jsem viděl trailer tak jsem si říkal o čem to vlastně je. Nakonec se z toho vyklubal pěknej akcnak. A kupodivu to naprosto dávalo smysl :-) . A jenom bych chtěl upozornit aby ne jako u nás, ve chvíli kdy začli titulky a všichni odešli, tak je tam ještě ,,potitulkova" scéna.

plakát

V letu (2024) 

Je to děsně hloupý

plakát

65 (2023) 

Průměr, nic víc, nechybělo moc a jednalo se o sobotní dopolední rodinný film.

plakát

Stvořitel (2023) 

Tohle je hodně špatný. Vizuálně ještě jakž takž, ale zbytek fakt o ničem. Čekal jsem nějaký hutný scifi, ale dostal jsem jenom kýbl nudy a patosu.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

To je film Adama Sandlera? Počet chcanek, hoven a nadávek by tomu odpovídal. Místama dost nechutný, ale tak asi bych měl bejt rád že se takový hovadiny točí.

plakát

Chvění 4: Začátek legendy (2004) 

Shlidnul jsem komplet serii. Nema to horsi a lepsi dily, kvalita mi pripada konzistentni. Jenom po prvnim dile se to prelilo trochu do komedie.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Rozhodl jsem se že se na to teda podívám, abych mohl zhodnotit. Vydržel jsem polovinu první epizody. Tahle věc exceluije hlavně v mizerné kameře doplněné strašně mizerným zvukem. S mizernými hereckými výkony a naprosto mizerným scénářem to připomíná nějaký homevideo amatérského hereckého sboru. Takový to video, který natočíte jako dokumentaci k tomu co skutečně natáčíte. Opravdu nevěřím tomu že tohle někdo myslel vážně. Nejvíc peněz na celém natáčení tohoto díla bylo nejspíš investováno do cateringu.