Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Neutečeš (2014) 

Bože takové zklamání! Jsem milovník hororů, ale tohle je totální tragédie! 30 minut čekáte pak si dvě minuty říkáte vaau dobrý pak zase 30 minut čekáte pak 3 minuty vau dobrý a pak zase jen čekáte...tenhle film by se dal sestřihat do 10 min a bylo by to maso...takhle sem se v kině vážně, ale vážně nudil...a je to snad i poprvé co jsem viděl z kina odcházet lidi už v půlce filmu... :-( no nic snad si spravím chuť u Indsidious 3 :-)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Neočekával jsem vůbec nic... Spíš jen to nic, ale film mě mile překvapil ;-)

plakát

Need for Speed (2014) 

Nezlobte se na mě, ale srovnávat tohle s rychle a zběsile?!!! Ani náhodou!! Tenhle film má opravdu grády a kdo má rád rychlá auta a závody, tak tady si jich sakra hodně užije...často komentáře nepíšu ale tenhle film mě prostě pobavil a mít teď nějaké fáro po ruce bude mít člověk co dělat aby se nenechal unést emocemi z filmu ;-)

plakát

Spring Breakers (2012) odpad!

To je snad poprvé v historii co dávám s hrdostí "odpad", protože tenhle film už bych opravdu znovu víckrát nedal! Měl jsem co dělat, abych jej dokoukal a modlil se ve dvě věci: 1. aby to začalo být lepší a 2. aby byl konec...bohužel 1. bod se nevyplnil a 2. se sice vyplnil, ale byla to pro mě neskutečná muka přetrpět tuhle blbost. Miluji Selenu Gomez, ale ani to mi nedává právo dát jednu hvězdu...bohužel velké zklamání a ještě větší radost, že jsem na to nešel do kina!

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První série: 90 % - skvělá a neskutečně sem se těšil na pokračování! Druhá série: 40% - nudná a dost utahaná...doufal jsem každý díl ve zlepšení! Třetí série: 90% - úžasné překvapení! Skvělé tempo...hooodně zombie! Prostě tak to má vypadat...opravdu dobré pokračování ;-) všem doporučuji druhou sérii přežít a koukat dál :-)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Ač už jste fanoušek, nebo ne. Dle mého názoru skvěle provedený závěr! Skvělá bitva a celkově se mi to opravdu líbilo. Jediné za co házím hvězdičku dolů je délka filmu (mohla by být delší) a víc některé pasáže rozvinout. Né všichni knížku četli a to by bylo dobré vysvětlit. ;-) ps. doufám, že se brzy dočkám dalšího filmu mezi vlkodlaky a upíry ;-) a nemusí to bejt zrovna romanťárna :-D

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

V každém ohledu perfektní komedie jakou jsem už dlouhou dobu neviděl! Po dlouhé pauze originálních prciček 1,2,3 se může tenhle díl s přehledem jednoznačná zařadit mezi ty nej!