Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (341)

plakát

Příběh mého syna (2012) 

Vcelku mě to většinu času moc nebavilo, ale za to bezva rozlousknutí na konci filmu dávám 2 hvězdy.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Spíš komedie, než romantická.. :-) Každopádně to bylo milý a veselý. Jedna z těch lepších.

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Film, co mě baví (nadchne, dojme a nepustí), si 4 hvězdy zaslouží. I ta slzička ukápla.

plakát

Divergence (2014) 

Šla jsem na to s absolutní neznalostí vo co go. A jako normální holku mě ta rozněžnělá romantika bavila. Navíc to byl celkem smysluplný příběh se zajímavým vývojem. Prostě fajn pohodovka pro nenáročný večer.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Já nemůžu dát víc. Hlavní kouzlo tohohle filmu má spočívat v tom překvapení, kdy je hlavní hrdina zaskočen. Jenže já to celý komplet pochopila hned, jak jsem viděla ten jeho tajný pokoj.. Skoro bych v tu chvíli dala ruku do ohně, kdo všechno v tom bude zapletenej. Prostě to bylo hrozně předvídatelný.. Načapala jsem i toho starouše Donalda Sutherlanda..vždyť ten snad nikdy nehrál klaďase, ne? Výjimkou je snad jen Loupež po italsku, jinak prostě od přírody vypadá, jako že má něco za lubem. 60% - a vyzdvihnula to hlavně (perfektně k snímku ladící) hudba od Morriconeho.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Super! Tenhle díl je fakt nejlepší z celé série. :-)

plakát

Gravitace (2013) 

Neberte ty průměrný tři hvězdy špatně.. Mně se to líbilo, jen to jednou prostě stačilo. Druhá půlka byla jednoznačně lepší. V první části mi to přišlo zpomalený a zabržděný. Sandra furt jen někam vyděšeně čučela a chyběla ni tam akce. To se časem změnilo, takže jsem z kina nakonec odcházela docela spokojená. Nejlepší byl asi zvuk.

plakát

Plán útěku (2013) 

Námět se mi fakt hodně líbil, ale ve zpracování nechali velké rezervy. A konec mi přišel, až bych řekla, nezáživnej.. Škoda. 55%