Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Krysař (2003) 

jedna hvězda za Landovu hudbu. Jinak fakt zlo

plakát

Telefonní budka (2002) 

Tak tohle má opravdu můj obdiv. Sice kratší film, který se odehrává jen v jednom místě, přesto naprosto dokonalý příběh, absolutně nepředvídatelný. Celej film jsem sledoval s otevřenou pusou,jako opravdu? Skvělé herecké výkony, ozvučení tomu dodává skvělou atmosféru, u mně se zařadí film shlediska hodnocení hodně vysoko.

plakát

Odpočítávání (2010) 

Není to žádný nejlepší film všech dob, přesto jsem opravdu "čuměl". Kam až jsou lidé schopní zajít v takovéhle situaci? Co všechno je možné? Situace, která by se mohla objevit a i ve zkutečnosti, jak by to pak bylo?Je to velmi podařené zpracování téma terorismu, které nám dává spoustu otázek.

plakát

Skauťáci (2010) (amatérský film) 

Nikdy jsem snad neviděl lepší amatérský film délky normálního celovečerního filmu. Příběhově naprosto skvělé, navíc když v tom člověk vidí vlastní zkušenosti, zážitky, pak si to užije mnohem víc.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Naprostá ptákovina, příběh ve filmu mi přišel fakt na hlavu. Na druhou stranu mi přišlo velmi povedené zpracování komiksové podoby do filmu, stejně tak souboje špatné nebyly. Takže podívaná pěkná, ale nesmí nad tim člověk přemýšlet o čem to vlastně je. Znova bych se na to už ale nepodíval.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Poslední díl této šestidílné ságy slepující novou triloogii se starou. Tento fakt byl splněn naprosto brilantně. Příběh do sebe téměř 100% zapadá, i přesto,že točit pokračování filmu "před" film musí být neuvěřitelně těžké. Stejně tak jako další nevýhoda, jak natočit pořádný film, když stejně všichni již vědí jak dopadne? I přes tento fakt je film naprosto úchvatný a to nejen díky dobře zpracovanému příběhu, ale také díky naprosto skvělým soubojům a kvalitním efektům, kterých zde není opravdu málo.

plakát

Sociální síť (2010) 

Od samého začátku jsem tomuto filmu nevěřil. Asi to bude tím, že ani samotnému facebooku nevěřím. Bohužel je to v dnešní době věc téměř nepostradatelná kvůli informacím, které tam kolují. A když jsem zjistil, že bude o tom i film, už jen ze zvědavosti jsem ho musel vidět. Ve filmu je skvěle vidět celý počátek tohoto oblíbeného webu, všechny nesnáze, které to neslo. Spousta zajímavých faktů se mi dostalo do hlavy a není jich málo. Dále mě velmi zaujalo a mírně znechutilo, co je zde ukázáno, jak někteří dokážou propadnout sociální internetové síti a ovlivňuje to pak silně jejich reálný život. Kdo používá facebook, měl by tenhle film vidět, aby si uvědomil, na čem to vlastně je.