Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 320)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Nekomixový film v komixovém stylu skvěle takovou atmosféru zažijete jen v takových filmech a navíc když se k tomu přidá Tim Burton který jde smrdět na sto honů nemůže to být nic jiného než skvělé jen jestli to tak půjde dál uvidíme za 100 let Baracka Obamu v pokračování !!! ( 11.3.13 / PC )

plakát

Absurdistán (2006) 

Vcelku je to blbost , ale se zajímavou myšlenkou kterou každá komedie nemá a kdo ví možná tak jednou dopadneme ( 15.5.13/MAC )

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jim Carrey perlí jako vždy a celé je to skvělý , jednoduchý a trochu ujetý , ale naštěstí je to jen dobře ujetý , ne ve velké míře která nemá daleko ke trapnosti . Chybělo jen málo k vyššímu hodnocení . ( 28.12.13/MAC )

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Není to zrovna blbost, protože Jim Carrey to prostě táhne, ale není to zrovna taková sranda. Co si pamatuju první díl byl o něco vtipnější. ( 30.1.16/MAC )

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Nejsem cílová skupina, ale rád se na tento pořad občas podívám. Některé epizody jsou opravdu zajímavé jako třeba epizoda o české poště a ohledně epizod o jídle, rád se na ně podívám, ale něco o stravě vím a když nebudete tyhle sračky žrát 24/7 nic se vám nestane. Teda pokud nejste vegan to je duševní onemocnění. A všimněte si že většina z těch vyživových odborníků jsou tusté prasata, žádné nemoce které to spůsobují mě nezajímají neexistuje nemoc která by zabranovala aby člověk nemusel byl tlustý jak hovado.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Jeden z filmů ve kterém se názorem rozcházím. Dobrá má to svůj nápad, ale není to podáno tak akčně jak bych si představoval. Své světlé chvilky to určitě mělo, ale ty byly spíše jen v první polovině. Jako taková akční jednohubka to funguje skvěle, ale hodnocením mi to příjde moc přeceněné. To je taky jeden z důvodů proč se mi to tak nelíbilo, protože moje očekávání bylo vyšší. ( 13.8.14/MAC )

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Na tento seriál jsem se opravdu netěšil a vůbec jsem od něho nic nečekal dokonce jsem se na něho ani nechtěl koukat , ale stalo se a musím říct že mě to mile překvapilo sice tam není Iron Man nebo další , ale i tak to jde jen doufám že se kvalita bude zvyšovat a né snižovat a nebo alespon zůstane na tom místě kde je každopádně budu se na tento seriál kukat dál a doufám že mi přinese lepší padouchy než v tomto pilotu . ( 5.10.13/MAC/Pilot ) ( 6.10.13/MAC/2epizoda/**** )

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Ne že by se mi to něják zvlást líbilo, ale hezky se na to dívá a příběh který byl vytažený z nejtemnější díry byl zajímavý, inspirativní a měl svoje poučení. To je přesně to co tento film má za účel. ( 12.7.16/Kino-Luna/Sčítání lidu:38 )

plakát

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (2015) 

Vypnul jsem mozek nebo ho spíš někde nechal, objednal si pizzu a jo šlo to. Neříkám že je to nějáký zázrak nebo šlágr, ale rozhodně to není tak špatné jako minulý díl. A i přes nezáživný příběh to dokázalo svými vtipy oživit. ( 12.3.16/PC )

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

No páni ... , říkám jen no páni ! Tohle bylo famózní ! Dejme tomu že prvotní Webbův Spidey byl miloučký jako štěnátka , ale toto je jiná liga , není to sice drsný jak hladká múka nebo komixárny od DC COMICS , ale je to MARVELovsky drsný . Prvotní děj nezačínal něják slavně , ale během celého děje se kvality nového Spideyho stupnovaly a stupnovaly . Mohly za to hlavně efekty které jsou tímto filmem prošpikovány , ale taky tomu dost přispěl Andrew Garfield , který se oproti prvnímu dílu polepšil a dal do role vše co mohl a už nehrál takněják dětsky jako v minulém díle .... , Ahh , nemám slov , zavedlo mě to do úplně nového světa a to díky 3D , které bylo nejlepší co jsem doposud viděl . Lítání ulicemi , slow motion scény to vše v něm vyniklon . Na mnohé scény jistě dlouho nezapomenu . A hudba , prostě Zimmer . Vypadalo to sice jako kdyby poskládal vše co složil dohromady , ale povídám bylo to skvělý . Abych nemluvil jen o kladech , Spidey měl jeden velký zápor nebo spíš dlouhý a to svoji délku . Mě to něják zvlášt nevadilo a dokonce jsem byl i rád , ale mnohé to může štvát . A nakonec až se jde Raimiho Spider - Man zahrabat !!! ( 2.5.14/CinemaCity/3D/15:50/Sčítání lidu:13 ) ( 15.11.14/MAC )