Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Suprově jsem se bavil a to přece šlo, ne? Vzkaz pro Verbala: Neber se tak vážně, ano? Zdraví máš jen jedno, ještě ti praskne žilka a skončíš gryndající na vozíku. Tak fajn. A všichni usínáme šťastní...

plakát

Londýnský gangster (2010) 

To jako fakt? Ten režisér musel být na lysohlávkách...jak kokot to sleduji skoro dvě hodiny, aby mi na konci Colina zabila nějaká blonďatá fotbalová homokláda??? To jako fakt???!!! Pane režisére, prosím, ale prosím vás strašně moc...skočte pod vlak...Celý film mě to fakt bavilo, opravdu moc a ten konec je naprosto zprzněný...tfuj...kurvafix!!!

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Každý film, kde Rusové nakopou náckům prdel, zaslouží 5 hvězdiček. Eto vsjo!!!

plakát

Heavy Trip (2018) 

Za mě jako milovníka metalu jednoznačně nejvyšší hodnocení. Super komedie!!! Takhle královsky jsem se dlouho nepobavil a ještě u toho hraje taková skvělá hudba. Pecka!!! Akorát debil, co psal komentář k filmu nepozná heavy metal od blacku. Tož tak...vemeno jedno.

plakát

Psí poslání (2017) 

Pro všechny, kdož vlastní psa/psy povinnost!!! Kecy o prvoplánovosti, kýčovitosti, atd., si vy, kdož psy nemáte, strčte tam, kde slunce nesvítí!!!

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Viděno snad už 20 x a stejně se nikdy nenudím, i když tento film znám nazpaměť. Jake a Gemma tomu prostě dodávají řádnou šťávu. Na druhou stranu, mám-li být nostalgický, první hra na pc v 90. letech nebyla žádná jiná, než Prince of Persia. Proto 5 hvězd a intelechtuálové, kteří blahem stříkají u Nymfomanky a podobných srajd, mi můžou bozkat v ric. Nazdar!!!

plakát

Vyproštění (2020) 

A mně se to líbilo verbale. Proto 5 hvězd...akorát mě nasral ten konec, že ho sejmul takový píčus.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

Super, viděl jsem asi 20 x a stejně na to kouknu klidně znovu. Heath a Julia jsou suproví...a Joseph jako takové jelítko taky určitě nezklamal.

plakát

The First Time (2012) 

Souhlas s Flipnicem, ač kovaný, pokérovaný metalista, miluji dobré romantické komedie typu 10 things I hate about you. Spokojeni? No já ano. Chemie mezi Dylanem a Britt fungovala parádně..., aby ne, když spolu od té doby paří, že?!

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Pecka...nejlepší, jak jsou prostřihy na Marcuse, jak si hoví u TV a potom tam, jak rozmrdá větrák...:). Pro Verbala, proč ta kritika, když tomu ty homokládo dáváš teda 4 hvězdy?!!!!!!!!!!!!!!!!!