Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (378)

plakát

Pomsta (2017) 

Zajímavý Francouský film, celé dilo bylo velice poutavě natočeno. Bohužel dějově to byla slátanina. Spousta krve ..... jako by každý měl v sobě 10litrů. S neviné holky byla náhle superhrdinka která umí dokonale zabíjet. Práh bolesti měli všichni velmi nízký. No prostě byla to zajímavě natočená slátanina......

plakát

Smrtihlav (2017) 

Filmy těchto témat mám moc rád, mělo by se jích točit víc. O proti Anthropoidu je tento film na průměrné kvalitě. Je to umělecky natočeno a mě spíš vyhovuje spíš vyhovuje dokumentární pojetí historických faktů. Ale i přesto tento film je ke shlédnutí,.

plakát

matka! (2017) odpad!

Totální slátanina.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) odpad!

Neuvěřitelné - šokující (především po dějové stránce) - slovo slátanina by dostatečně nevystihlo tuh-letu katastrofu. Tomu to filmu nepomůže ani to že má výborné efekty je zajímavě umělecky natočen - dějová linka vše pokazila, je škoda se s tím tak matlat.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Pro mě lehké zklamání. Třetí Planeta opic, je jako celek hezké podívání, ale taky trochu rozvleklé a nemá tak úderný a vyhrocený závěr, jak bych doufal. Na rozdíl od minulých dvouuch dílů to prostě není strhující zážitek. Chtělo to přidat na překvapeních, lépe rozpracovat dějovou linku. Postava plukovníka Woodyho Harrelsona mi trochu neseděla působila kíčovitě. Po skvělém rozjezdu, tam bylo dost nudných scén, ale jinak to bylo hezky a kvalitně natočeno. Něco mí říká že trilogie bude pokračovat....tak uvidíme. Určitě tento díl stojí za podívání.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Vetřelec je Vetřelec u mě srdcová záležitost. Mě se to líbilo, ale jestli někdo očekával že uvidí něco co ještě v téhle sérii neviděl tak je naivní. Ano Vetřelec byl doplněn genetickým virem, jinak téma pokračuje - vetřelec se vylíhne všechny sežere a pomůže-mu zlý robot. Já jsem s tématem velice s pokojen i s návazností na film Prometheus. R.Scott jako vždy odvedl dokonalo práci, výborné efekty atd. Věřím že bude další díl.....Vetřelec je nesmrtelný.....

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Vynikající historický seriál z dílny Michaela Hirsta, autora seriálů Tudorovci (2007-2010) a Camelot (2011). Už to je záruka nádherné podívané. Ano žádné zklamání se nekoná dokonale zpracované, fantastická výprava. Všechny dějové linky jsou velmi napínavé a drastické. Seriál má i prvky dokumentu o době Vikingů. Mohu doporučit dokonalá podívaná.

plakát

Pasažéři (2016) 

Nádherně udělaná "napínavá sci-fi romantika". Dokonalý film ve svém žánru. Přiznejme si to, Jennifer by jsme vzbudily taky a když jí tam člověk vidí v těch plavkách, rozhodně bych jako tady ten moula nečekal rok, možná by bylo dobré vzbudit všechny hezký holky. To by byla mela. Dobrý námět pro pokračování. Nikdy nezapomenu jak Jennifer zuřila když zjistila pravdu. Klasická ženská, když něco není podle vysněného plánu tak se dějí věci. Proč většina tornád má ženské jména..? Výborný film - doporučuji.

plakát

Život (2017) 

Dokonalé Sci-Fi, tomu to filmu nechybí vůbec nic. Nemá cenu moc psát, to se musí vidět.