Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Divnosvět (2022) odpad!

Tak tohle Don Hall totálně podelal. Po úspěšné Velké šestce a Ryana a drak, které jsou krásné a můžu je s dětmi vidět neustále je tohle propad o 100%. Neříkám že vizuálně je to špatný, ale měli dát na plakát LBGTQ. To bych na to své dítě nikdy nevzal. Upřímně tohle byl opravdu omyl, který mi ukázal, že musím být opatrný s výběrem. Dnešní doba je opravdu šílená a nikdy jsem si nemyslel že budu řešit na které pohádky se moje dítě bude koukat.

plakát

Wonka (2023) 

Celkem jsem se bál. Ale možná že je to dobře pač jsem si to užil. Písně nejsou tak chytlavé jak s Deepem, ale děti to rozhejbalo tak super. Veliké překvapení.

plakát

Leo (2023) 

Leo mě hodně bavil a po dlouhlé době jsem se upřímně zasmál. Bylo to hezké a i pro děti celkem poučné. Netflix překvapil. Dabing se taky hodně povedl ale v originálu byl mnohem lepší. Sandlerovi to opravdo sedlo tohle je jeho styl, moc super animák.

plakát

Pasažéři (2016) 

Nepamatuju si že bych někdy viděl film kde by to utáhlo jen tak málo lidí. Skvělá romantika zápletka taky super. Mám rád takovýto filmy. Nic od toho nečekám a pak koukám jak vrána. Super

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Jsem se  dlouho nezasmál. A miluju tenhle divadelní styl. Donutil je skvělí. Jak si pohrává s publikem no paráda. Když se chci opravdu zasmát a popadat za břicho tohle je to co si pustím.

plakát

Avatar (2009) 

Miluju Cameronovy efekty. Avatar je skvělý, příběh má jednoduchý a to je fajn.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Velice ale velice překvapil a jsem rád že to vzniklo. Tady je vidět jak se nostalgie může vrátit a jak to nejvíc vyždímat. Snad si z Top Gana vezmou příklady a bude toho trochu víc. Já jsem málem i spolknul tu televizi. Prostě GRANDIOZNÍ návrat.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Tak já jsem opět spokojenej. Sanozřejmě má to dost svých negativ, ale s tím se musí počítat. Dlouhá stopáž mi nevadila aspon měli všichni dost prostoru a to jak herci tak i dindosauři. Já mám tuhle frančízu rád a určitě si tento díl opět rád pustím.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

No já osobně se na to dívám tak ,že si pustím Promethea pak Covenant a potom 1-4. Je to vlastně začátek toho všeho proto by se mělo na to tak dívat.

plakát

Máma v kanadách (1989) (TV film) 

POZOR POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenhle film jsem videl jako malej. Hodne dlouho jsem ho nevidel a byl špatně k sehnání. Nějaká dobrá duše ho natáhla do počítače a dal/a na ULOŽTO. A můžu vám říct že jsem ho s nadšením stáhnul a pustil a chlámal jsem se jako malej. Tady je link, protože je tu hodně lidí co tento film hledá. https://ulozto.cz/file/1vLOX2Of16iW/mama-v-kanadach-z-vhs-cz-dabing-ceda-avi#!ZGHmLmR2A2MuMwIuMQZ0ATIuBGyyMIqcAwRknmARLJADEmD4Lt==