Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (184)

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Já jsem se bavil a to jsem přesně od filmu čekal. Vůbec těch 180kč nelituju.

plakát

Solomon Kane (2009) odpad!

Doufám, že ten scénarista už nic nenapíše. Scénář byla katastrofa, slátanina nejhrubějšího zrna. Natočené to taky nebylo podle mého vkusu. Asi se někdo chtěl podobat Tarantinovi. Nejhorší film za poslední dobu co ksem viděl.

plakát

Lidice (2011) 

Asi to s tou syrovosti až moc přehnali. Natočené je to pěkně, to se musí uznat. Do mého gusta se ale netrefili. Až to uvidí učitelé, tak své žáky na to školní představení asi nepustí.

plakát

REC (2007) 

Jelikož to není šálek mého oblíbeného čaje, tak to bylo dobré. Čekal jsem teda víc lekavých scén. Do té dobry než vylezli na tu půdu to bylo nic moc. Ale ten závěr byl povedený. To mělo něco do sebe.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Mám rád auta a všechno kolem. Seriál je zajímavý, některých věcech jedinečný. Bohužel z toho co tam ukazují s některými auty mi sbíhají sliny, že bych chtěl hned sedět vedle něj. Ale bohužel tuto možnost nemám a ani nikdy mít nebudu, tak takové pasáže mě trochu iritují v jakých fárech si jezdí. Proto, když se na to dívám, tak vím že si to nebudu moct zkusit taky a mě to "dělá mi to zle"

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Hřebejk je můj nejoblíbenější český režisér dneška, ale tento film šel naprosto mimo mě. Jsem porevoluční generace a filmové téma, tak podané, mě vůbec nic neříká. Milan Mikulčík byl opravdu mimo, vůbec nic jsem mu nevěřil.

plakát

Rabín Jákob (1973) 

Nepřišlo mě to vtipné, bohužel.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Zajímavá podívaná. Z toho režiséra něco bude.

plakát

Terminátor (1984) 

V té době musel film působit jako zjevení. Ani o desel let později některé ačkové filmy vypadají hůř než terminátor.