Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (462)

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Prostě mě to baví... Nemám ráda auta, Jižní Amerika mě nikdy moc nelákala... Ale pohledem téhle party bych tam klidně jezdila častěji! Nevím, jak působí samotný film - já mám za sebou i přednášku, maraton ve Světozoru, seriál, přečtené rozhovory... A pořád to pro mě má kouzlo a o to tady jde :-)

plakát

Michael Clayton (2007) 

První polovinu jsem si jen říkala, jaká to je zmatená nuda a že se v tom zatraceně ztrácím... Ale po střízlivé deseti minutové pauze a posilnění jsem během druhé půlky nestačila zírat na to, jak všechno do sebe krásně zapadá... Nicméně znovu to vidět nemusím...

plakát

Na kometě (1970) 

Pohladí (nejen) oko orientalisty... Jen ti dinosauři byli navíc:-(

plakát

Whiplash (2014) 

Potkat člověka jako je Fletcher by mě nejspíš dohnalo k slzám... A kdyby na mě ještě navíc promluvil, sepsala bych dopis na rozloučenou a vysypala na stůl všechny prášky, co se doma dají najít. Famózně zvládnutá role pedantského tyrana, kterého se vám přesto v jednu či dvě chvíle zželí, a zasloužený Oscar. Jazzová hudba samozřejmě výborná a závěrečná tečka - střih... Jsou tou pátou hvězdičkou.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Tohle přestává být zábava i jako kulisa k žehlení!!! Postava Sáby je nadbytečná, v podání Vagnerové afektovaná a přehnaně důležitá... Petřeková zase předvádí stereotypní obraz drsné policajtky, kdy hranice mezi zákonem a prostitucí je v odznaku v náprsní kapse. Trojan herecky nezklamal. Ale seriál ze dna nevytáhne. Ne s takovými dialogy.

plakát

Agora (2009) 

Za hudbu a Rachel... (No, v jiných dobách by to bylo "za boha a krále Richarda"...)

plakát

ONA A ON (2013) (seriál) odpad!

Odpad všech odpadů... Vymývání mozků v praxi...

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Třetí díl si neudržel mou pozornost jako předchozí. Škoda!

plakát

Bídníci (1998) 

Velký odklon od předlohy, spousta amerických vkladů, všechno viděno černobíle... Body hlavně za výpravu, herce a mou slabost pro Huga. Jinak jsem měla chvílemi chuť křičet na televizi.

plakát

Ubožáci (1982) 

Trochu zklamání. V nespočtu adaptací a silné konkurenci jde o slabší realizaci, to ale nesnižuje výkon Lina Ventury...