Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (144)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Na bezesporu skvělém filmu mě štvalo, jak se Leonardo uprostřed zimy neustálé cáká v nějákém potoku.

plakát

71 (2014) 

Velmi sirové, velmi anglické.

plakát

Stefanie (1995) (seriál) odpad!

Německý odpad.

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) 

Já: Proč bych se měl dívat na spoustu lidi co neumí zpívat? Ona: Protože mě to baví. Já: Mě ne. Ona: Bude doma klid a dáme si vínečko. Já: OK. :-) tohle je můj motiv proč se dívat na superstar. Z toho co sem zaznamenal mě celkem baví Mareš a jeho vtípky nevhodné pro náctileté publikum (ne že by byly vulgární, ale jejich obsah moc nechápou) Tina je špatná a na holku co má křivé nohy by měla zvolit jiné modely. Rytmus někdy vtipný někdy přehnaně sebevědomý. To jeho fakt sorry mi leze na nervy. Osvaldová, Habera, Zeťová jsou dobří. úroveň hudby je pro mě nevalná - ale televizní koncerty nesleduji - buď na živo nebo jen do uší.

plakát

Slovácko sa nesúdí (1975) (seriál) 

Pro mě jeden z nejlepších výtvorů české kinematografie... Kroner s Velenem jsou skvělý. Humor i nářečí mi sedí a kdo má rád Slovácko ocení i zvyky a jejich znázornění. Jediné co pořád nechápu proč se ti dva drží za ruce :-)

plakát

Malá farma (2010) (pořad) 

"Realityshow" z venkova. Dva mladí studenti odejdou z Prahy a snazi se uzivit na farme. Je to docela vtipne. Ocenil bych kdyby tam bylo vice odbornych nazoru a delsi casovy format.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Softporno + 300 + řím = Spartakus. Komiksove pojate serialove vypraveni plne krve a sexu. Zatim jsem videl jen 3 dily takze pokud se to postupem casu zmeni tak prehodnotim. Zatim ej to za 3 hvezdy...

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Po prvnim dile pisu toto: Cekal jsem neco co by se rovnalo nebo inspirovalo nebo alespon blizilo Kozenemu slunci. Ale ocekavani se nenaplnilo. Vtipne to nebylo, atmosferu okresu to nepriblizilo ( hral jsem :-), a ta parodie na venkov taky nebyla nic moc.

plakát

Swordsman 2 (1992) 

Zmateny děj, žádné pořádné souboje...