Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Utrpení od první minuty utrpení. Pokud Robert Rodriguez hodlá v takovémhle stylu točit i druhý díl SinCity tak to nestojí za námahu ani chodit do kina, protože něco tak absurdního jsem už dlouho neviděl, machete ma svůj vlastní svět ve kterém neplatí fyzika ani nic podobného. Nevím čím si tenhle film vydělává podle mě je to jen díra do rozpočtu a největší zvrhlostí je dělat další díl. Je to rozhodně nekoukatelné.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Opravdu jsem se na zfilmování tohoto komiksu těšil v dětství to byl můj favorit, jenže jsem zapomněl na dar českých filmařů skoro vše akorát zkazit. Je to celé takové umělé, já osobně čekal víc vtipu, který mi dost chybí. Ale co mně opravdu nadzvedlo ze židle byla idiotská reklama na hnusná lízátka a jogurt nechápu, proč už do tak zpackaného filmu musí cpát tak hnusnou reklamu když umí ve světě udělat film a není tak do očí bijící hnusná reklama tak by se mohli ti naši „umělci“ přiučit.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Těžko uvěři že jsem tenhle pseudo film dokoukal až do konce... U této "komedie"jsem se ani jednou nezasmál. Bylo to 98 nejhorších minut tohoto roku. Čekal jsem mnohme víc nechápu kam na to ti američani chodí.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Toto je film kde je John McClane v trochu jiném podání do kterého přidaly trochu více amerického vlastnectví. Efekt kovboje v podání Gerarda Butlera se dle mého názoru také zrovna dvakrát nepovedl. A ten srcervoucí projev na konci filmu byl opravdu neuveritelne nudný a nejvíce zbytečný z celého filmu.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Smekám před scénáristy tohoto seriálu . Závěr celehého tohoto díla je famózní ostatně jako celý seriál. Hugh Laurie byl po celý seriál skvělý a jeho charisma vystupovalo z obrazovky na diváka. Jedním slovem je to supr. :))

plakát

Sígři ve výslužbě (2013) (pořad) odpad!

Udivuje mne schopnost novy vymýšlet čím dál tím větší sr....

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Obstojné zakončení série ,které hravě překovává druhý díl ,ale na jedinečnost jedničky zdaleka nemá.

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Filmová adaptace tak hezkeho komikus se ani trochu nevyvedla Celé to je už velice nudné ,není to ani vtipné... Dojmu z celého filmu nasadil korunu příšerný herecký výkon Edouard Baer. Dvě hvězdy jen za to že jsem fanda tohoto komiksu.

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

Úžasný dokument o Africe a o Trabantech. Genuální a místy i hodně vtipné. Moc se mi to celé líbilo a Doporučuji všem:)