Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (266)

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Skvělý mix Temného případu a Akt X. Tři čtvrtiny jsou naprosto fantastické, až v závěru Outsiderovi trochu došel dech.

plakát

Whiplash (2014) 

Ačkoliv hudebně se pohybuju úplně v jiných vodách (upřednostňuju zvuk bubnů a píšťal) tak musím říct, že tenhle flm o jazzu je natolik strhující, že jsem se sám nestačil divit. Srovnání s válečným filmem Full metal jacket se přímo nabízí. :-) Dechberoucí. This is my drums. There are many others like it, but this one is mine. My drums are my best friend. It is my life....

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Dva díly a stačilo, nechytlo mě to. Překvapivě nudné.

plakát

Zpřítomnělí (2019) (seriál) 

Parádní a neotřelý seriál. Norům se daří dělat si srandu z migrační krize, ale umí těžit i z těžké politické nekorektnosti Vikingů. Má to nápad i vtip, dobrou hudbu i postavy. Mile překvapilo.

plakát

Overlord (2018) 

Solidní Wolfensteinovská atmosféra.

plakát

Krajinou vína (2019) (seriál) 

Seznam epizod: 1. Pálava 2. Aurelius 3. Müller Thurgau 4. Ryzlink rýnský 5. Muškát moravský 6. André 7. Rulandské bílé 8. Rulandské modré 9. Veltlínské zelené 10.Cabernet Moravia

plakát

Rapl - Série 2 (2019) (série) 

První série výborná, z druhé jsem vydržel jen dva díly a nechápal, co se to stalo. Stejní tvůrci, ale tontokrát vytvořili paskvil. Aby toho nebylo málo, tak si rejža kritiku nechce připustit a je prý s touto slátaninou spokojený. „Ukázalo se, že u diváků propadají díly řešící aktuální témata, rasismus, xenofobii, utečence. Jsme stále národem, co nedohlédne dál než za hranici svého plotu,“ připomíná Pachl. Tak kdyby ta témata zpracoval dobře, a ne trapně až nechtěně směšně, tak by to fanoušci ocenili, ne? Trocha sebereflexe by mu neuškodila.

plakát

Lynč (2018) (seriál) 

Pokud chtěli tvůrci otevřít problematiku rasové nesnášenlivosti v naší společnosti, nemuseli si vymýšlet nesmysl s lynčem slušného cikána bílými, který se v naší zemi nikdy neudál, ale mohli čerpat ze skutečných událostí, například z mačetového útoku v Novém Boru. Jinak některé herecké výkony celkem slušné, například Marsell Bendig byl hodně věrohodný, asi ani moc nehrál, prostě se choval přirozeně. Janek Gregor a Jiří Dvořák asi nejlepší. Stivínová byla spíše parodií na sebe samu z Pustiny, tady byla otřesná. Matěj Anděl totální propadák a nesympaťák. Vrchol v negativním smyslu byla dvojice "Němců", také mě hned napadlo, že jsou jako z "Alles Gute!". Od chvíle, kdy se tohle směšné duo objevilo na scéně, už byl, do té doby jakž takž průměrný, seriál vyloženě trapný.

plakát

Banshee - Season 4 (2016) (série) 

Čtvrtá řada je už jen zbytečně nastavovaná kaše. Po dvou dílech už nebyla chuť pokračovat ve sledování.