Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Rodinný

Pořady (10)

Toulavá kamera

Toulavá kamera (2003)

Nedělní dopoledne už si bez tohoto pořadu nedovedu moc představit.Tolik tipů na výlety,tolik zajímavostí o tolika zajímavých lidech...To co pro mne v dětství znamenalo v neděli ráno Studio kamarád,tím je nyní "Toulavka".Výborný nápad,neklesající kvalita s Ivetou i Pepou____ :-)

Na plovárně

Na plovárně (1998)

"Zatelefonujeme Iljovi Hurníkovi".......ale to je trošku jiný pořad :-))))))

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

"Proč zase já ?!!! Do p..i !!! " .-.-.-.-.-. Vařit delikatesy s rozpočtem jaký má ZP ve svých "nóbl lokálech" pro kravaťáky a pražské naboby ,by asi dokázalo hodně kuchařů v restauracích i domácnostech.Ale umění dobře uvařit se stále se ztenčujícím rozpočtem mnoha dnešních domácností, to je to opravdové kuchařské umění .Přínos tohoto pořadu moderovaného tou plešatou nevymáchanou hubou vidím spíš v nastavování zrcadla stavu restauratérství v Čechách na začátku 21.století.Jednu věc,která podle mne ale vůbec nesouvisí se solventností majitelů či nájemců restaurací je pořádek v kuchyních.Jsem od nátury pěkný čuně,ale to co jsem viděl v recenzovaných restauracích v tomto pořadu šokovalo i mě.A ty prasata si tam k tomu ještě pozvali televizní kameru....To mi hlava nebere....

Wilsonova 10

Wilsonova 10 (2021)

Jakožto proruský troll a pátá kolona Kremlu se tímto narativem hlásím k odkazu P.Fialy, V.I.Lenina, M.P.Adamové, Jany Černochové, Víta Cenzuršana - "Máte právo na korigované informace!" . A že jich na Wilsonce každý týden je! Super, pánové, pokračujte dál a stejně tak dobře!