Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týdenní mozaiku o zajímavých místech a lidech ze všech koutů naší země Toulavá kamera nabízí Česká televize divákům každou neděli dopoledne na ČT1 od roku 2003. Autorkou pořadu je Iveta Toušlová, která je zároveň dramaturgyní a magazín moderuje střídavě s Josefem Maršálem v režii Hanuše Hackenschmieda. Magazín vzniká ve spolupráci s regionálními studii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Touláva kamera" je obdobou dokumentaristicko-cestopisnej relácie "Objektív". Lenže v tomto prípade sa jedná o reportáže rýdzo domáce, čiže české. Vôbec to nie je zlý projekt. Ukazuje, že Česká republika je krásna krajina, v ktorej žijú tvoriví, príjemní ľudia. To ja už dávno viem. Máte peknú vlasť a ste mi naozaj blízky, bratia moji český, ale tejto relácii viac ako dve hviezdičky dať nemôžem. ** ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Toulavá kamera s časem ztrácí dech. Už to neni ono. Zajímavých míst po české republice si myslím, že je pořád dost, ale příliš často se opakujou muzea s auty, který sou takhle starý a takhle starý nebo se starými koly, nebo traktory nebo zemědělskýma strojema nebo loutkama a to pro mě neni zrovna moc zajímavý. Mam ráda reportáže z přírody a nebo z mojí Plzně:-) ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přestože se na ta místa asi nikdy nepodívám,jelikož není nikdo s kým bych cestovala a hlavně nejsou peníze ,tak mě všeliké krajiny zajímají.Líbí se mi dozvědět se něco zajímavého z televize co nesouvisí s nejnovějším sestřihem Gábinky Partyšové nebo všemožných/nemožných róbách Agáty Hanychové a dalších "krasotinek". ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle pořad ráda a patří k mým rituálům. Ukazuje kolik je u nás krásných míst, jak rozmanitou krajinu máme a kolik tu žije šikovných lidí, kterým nejsou lhostejná řemesla naších předků. Víc než moře a jídlo v restauraci mi vždycky byly bližší kopce a kopečky, výhledy do krajiny a namazaný chleba s jablkem v trávě. Když se v reportážích objeví moje milované Lužické hory nebo Chudenicko, tak to pak chrochtám blahem ještě půl dne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kromě toho že miluju hororový žánr a Baník Ostrava, jsem i vášnivým cestovatelem a to nejen zahraničním, ale i „domácím“. Projel jsem už 54 zemí a přesto mám co se České republiky dost značné mezery, kde jsem ještě nebyl. A právě (nejen) tento pořad mi už dal spoustu tipů a inspirace, kam se podívat. Jak u nás na Moravě, tak i ve Slezsku a Česku je spousta krásných míst, které bych ještě rád navštívil. Takže v tomto případě dávám lepší průměr (60%). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Na motivy pořadu vyšlo již několik desítek knih. První díl tohoto knižního vydání vyšel již v roce 2005. (willy1)
  • Díky svému úspěchu se pořad do roku 2012 dočkal celkem 1 447 reportáží. (willy1)
  • Dne 3. 11. 2019 dosáhl počet reportáží čísla 5 000. Jednalo se o první reportáž pořadu o Pravčické bráně. (Frontie)

Reklama

Reklama