Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (82)

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Film byl dobrý začátek, chvíli jsem si zvykal na nového Jacka O'Neila a Daniela Jacksona, ale zvykal jsem si rychle. Na můj vkuz byla první série trochu horší, ale to se změnilo rozsáhlým dějem a senzačními mimozemskými rasami, které vyšly podle Egyptského, Severského a Antického božstva. Čím víc bylo dílů, tím víc se mi to líbilo. Ale musel jsem se hlavně smát vtipným hláškám starého McGyvera. 4/5

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Můžu tímhle urazit spousty lidí, ale ty úchvatné gagy jsou místami lepší jak Simpsonovi. Samozřejmě že né všechny ale místy. Je to úžasný seriál.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Alf byl moje úplné dětství. Na tohle jsem mohl koukat furt a i teď to neztrácí své kouzlo. Tohle je mými slovy "zábavný nenažraný ET".

plakát

Neúplná tvář (2006) odpad!

Je mi líto takových lidí. Ale je to hnus.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Duchovny a Andersonka mě uchvátili a získali si moji přízeň, se kterou jsem se stal fanouškem x files.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Vážně těžké rozhodnutí plnit seznam vlastních hříchů. Musím říct, že Jason Lee mě překvpil. Jeho herecký výkon se do seriálu skvěle hodí. Ethan Suplee jako retardovaný bratr tomu přidal velkou horu humoru. A Jaime Pressly jako krásná potvora, tomu prostě neodolám.

plakát

Honba za lesním mužem (2006) 

Ty vole. Takovou ulítlou blbinu jsem už dlouho neviděl, ale byl to fakt úlet. Justin Long to tam zabil. A myslím, že za tohle by zasloužili nějaké ulítlé filmové ocenění.

plakát

Halloween (2007) 

Podle mě se tenhle Halloween povedl. Michael od hodného neviného dítěte po drsného naštvaného psychopata. Počinulo si to jako dobrý remake.

plakát

Mlha (2007) 

Již druhý film podle Kinga s Thomasem Janem v hlavní roli stejně jako Dreamcatcher. Ale tohle bylo o dost lepší. Nezklamalo mě nic a u konce jsem i ukápnul slzu.