Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (10 005)

plakát

Reminiscence (2021) 

Přiznávám, že už od prvních záběrů a prvním představení hlavního nápadu celého filmu jsem byl na pochybách. Pořád jsem ale věřil, že se to někam posune ale toho jsem se bohužel nedočkal. Při sledování jsem někdy od půlky měl divný pocit nudy a hlavně mě mrzelo nevyužití potenciálu a pořád jsem si říkal, že jsem to nedávno zažil u nějakého jiného projektu. A tím projektem byl seriálový Westworld a když jsem zapátral, co nám nevýrazná režisérka filmu Reminiscence přinesla, bylo to několik dílů Westworldu. A přesně tam byl zakopaný pes. Nudná režie, nevyužitý potenciál světa, znuděný až unavený Jackman a vůbec celkově nezajímavý příběh a jeho zpracování. Ach ty ženy na režisérských stoličkách.

plakát

První večeře (2021) (pořad) odpad!

Po všech směrech absolutně pitomý nápad, plný divnolidí. Zdenda tam je bohužel jen jako křoví, takže zábava nulová a tento pořad se v TV příliš dlouho neohřeje.

plakát

Souboj na talíři (2021) (pořad) 

Ano přehrávají a pitvoří se zde jako parta blbců, ale mě to docela baví. Krásná příroda, nádherná jídla a celkově koncept tohoto pořadu je velice poutavý.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Nerad tento výborně hodnocený seriál shazuji, ale už po prvním díle jsem pochopil, že to nebude pro mě a Sorrentinův styl natáčení mi prostě nikdy nesedl.

plakát

Ulička slávy (2016) 

Ang Lee si rád hraje s filmem jako takovým a v posledních tak 10 letech hlavně s výrazným vizuálem, který je vyzdvihován více, než samotný příběh. Stejně tak tomu je i v Uličce slávy, která není ani zdaleka klasickým válečným filmem (válka je zde asi 5 minut) jako spíše protiválečným a ukázkou, jaké trauma si mladí kluci z války mohou přivézt. Toto jsme viděli x krát a bohužel v mnohem lepším a emocionálně silnějším provedení s lepšími herci. Ve výsledku mě tak dost zamrzelo, že Ang Lee nenatočil klasický válečný film, protože ta jedna bitevní scéna měla v sobě více nápadů a emocí, než zbytek dvouhodinového filmu.

plakát

Misyeon paseobeul (2021) 

Asijský humor mi nesedí a vzhledem k tomu, že je zde akce asi tak 15 minut, nudil jsem se k zbláznění a postavy mě více iritovaly, než zajímaly.

plakát

Viktoriánky (2021) (seriál) 

Kombinace fantasy a historického filmu mi ani tak úplně nevadila, bohužel už k pilotu jsem měl celou řadu výhrad a s dalšími díly jen přibývali další a další. To, že to je pitomé, bych ještě přežil, to že to je nudné, už ne a od půlky mě ten do oka bijící feminismus začínal srát.

plakát

Malí letci (2008) 

Takový ten klasický dobrodružný film o malých pro malé, jen ne tak známý nebo dobrý, jako třeba Rošťáci. Kdyby mi bylo tak 12 bavil bych se hodně, takhle jen oceňuji, že to není vyloženě pitomé a má to docela slušné tempo a poutavý příběh.

plakát

Poslední žoldák (2021) 

Van Damme nikdy nebyl mou nejoblíbenější akční hvězdou, ale jeho filmografie mi nijak výrazně nevadí, přestože je většina spíše pod průměrem a skutečně dobrých filmů, bych napočítal na prstech obou rukou a nepotřeboval bych ani zdaleka všechny prsty. Poslední žoldák je spíše zvláštní komedií než akčním filmem a nechci ho nazývat blbostí, tak napíši jen, že mě prakticky vůbec nebavil.

plakát

Stillwater (2021) 

Upozornění na začátek. Přestože je zde Matt Damon a opět nosí batoh na jednom rameni, nečekejte ani náznak Bournea. Stillwater ve výsledku není thrillerem, protože se zde prakticky nevyskytuje napětí a přestože to ze začátku vypadá, na pátrání po vrahovi, aby se očistilo jméno neprávem uvězněné dcery, je film komorním a velice, velice pomalým dramatem o nápravě minulosti a cestě k tomu být správným rodičem. Matt Damon je fajn a možná hlavně díky němu se film dá bez větších výhrad shlédnout a přežít, ale opravdu opatrně. Trailer klame tělem a první třetina filmu také. Není zde akce a napětí se mírně objevuje v poslední třetině filmu.