Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 998)

plakát

Hvozd (2017) (seriál) 

Ne úplně strhující a ideálně vypointovaná ale přesto povedená detektivka. Hromada zajímavých postav s výborné prokreslenými charaktery, napínavý příběh s chytrými zvraty a nijak zbytečně natahovaný příběh. Tempo pomalejší, vyvrcholení ne úplně dostačující ale dostatečně silné nejen v rámci klasické detektivky.

plakát

Co děláme v temnotách (2019) (seriál) 

Stejnojmenný film nepovažuji za zásadní dílo ale byla to originální zábava. Bohužel seriálová verze mi i vzhledem k místnímu hodnocení nepřišla zábavná vůbec a vzdal jsem to v půlce první série.

plakát

Láska a sex v Rusku (2020) (TV film) 

Občas si zalituji, že jsem Čech, ale po tomhle už nelituji. Rusko je úplně mimo realitu a všední život a tenhle dokument je fascinující hlavně tím, že to někde může takhle fungovat. Taková Výměna manželek ruská verze by byl neskutečný masakr.

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Vizuálně slabé, příběhově přeplácané a nesmyslné často na sílu roubované na slavnou videoherní sérii.

plakát

Čórka (2022) 

Hodně indie a dost neobratná hříčka o honbě za ukradenou motorkou.

plakát

Šílení kanibalové (2016) 

Film, který nejdříve překvapí i šokuje zároveň hned v úvodu a poté překvapuje hvězdnými tvářemi v epizodních a nečekaných roličkách. Jako film bohužel zbytečně dlouhé, bez gradace a vlastně i bez příběhu.

plakát

Tabula rasa (2017) (seriál) 

Pomalu plynoucí a bohužel zbytečně roztažený seriál, který má spoustu trumfů a příběh završí dobře promyšlenou pointou, ale je to tak rozmělněný, že se vše zajímavé ztrácí v nudné vatě. Být to celovečerák, byl by to jeden z těch zajímavějších thrillerů.

plakát

The Flood (2023) odpad!

U podobných filmů stačí pouze napsat, že tam hraje Casper Van Dien. Pusťte si Ajovu Kořist a dělejte, že tohle neexistuje.

plakát

Umberto D. (1952) 

Pomalé, nikam nespěchající, celkově depresivní a smutné. V závěru jsem měl husinu, jako dlouho u jiného filmu ne. Hodně silné.

plakát

Apaches (2023) 

Úvod slibuje cool divočinu, ale brzy pochopíme, že dostaneme pouze vizuálně divokou nudu, která pod videoklipovým zevnějškem, nemá vůbec nic.