Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Ivety život neznám, nejsem ani její velký fanoušek, ale tento seriál se mi docela i líbil, protože mi odvyprávěl kus jejího dětství. Za mě fajn série.

plakát

Elvis (2022) 

Nemohu si pomoct, ale s jinými podobnými filmy tento u mě na nejvyšší stupínek nedosáhl.

plakát

Ztracené město (2022) 

Těžce průměrná dobrodružná komedie. Chtěl jsem říct, že od hereckého obsazení které film má jsem čekal víc, ale vlastně ani nečekal.

plakát

Národní házená (2022) (seriál) 

Na poměrně bídnou českou tvorbu v posledních letech toto byla opravdu slušná nenáročná a pohodová komedie, která přesně splnila má očekávání - pobavit se.

plakát

Paralely (2022) (seriál) 

Mám toto téma rád. A docela mi tento miniseriál sedl, pohodová oddechovka. Jen houšť.

plakát

Něbo (2021) 

Rovnou jsem si řekl, že se zkusím odprostit od propagandy která mě tu čeká a posoudím čistě akční a vizuální stránku. Ta se mimochodem velice povedla, dosahuje špičkové úrovně a jelikož nejsou akční scény přehnaně přeplácány vizuálními efekty, vše působí hodně dobře a realisticky. Bohužel propagandistická dějová linka je tak extrémně silná a tak hrozně se zde tlačí na pilu, že to mé hodnocení muselo ovlivnit a to poměrně podstatně. Ale jsem rád že jsem ten film viděl, hned po shlédnutí mě film donutil vyhledat si skutečné informace a dozvědět se něco nového o tomto konfliktu...

plakát

Zbožňovaný (2021) 

Jedna ze slabších českých komedií.

plakát

Moonfall (2022) 

Vždy jsem říkal že alespoň průměrných sci-fi není nikdy dost, ale již nějakou dobou toto neplatí. Docela jsem se rozmýšlel jestli dát opravdu dvě nebo jednu hvězdu. No co říct, podobná hloupost jako Armageddon, bohužel zde tomu chybělo něco navíc to co Armageddon měl...

plakát

Rozkoš (2021) 

Zajímavý pohled do zákulisí...

plakát

Eternals (2021) 

Dvě hvězdy a to těsně. Digitální bordel dneska nemůže nikoho překvapit a zbytek filmu byl hodně prázdný, plochý a nevýrazný.